Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootkompassen

   Met een bootkompas van Boottotaal vaar je altijd in de juiste koers. Kompassen zijn op het water handige hulpmiddelen. Een kompas is aan boord de basis van alle navigatie. Wanneer de stroom aan boord uitvalt is het kompas het enige dat nog werkt.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   125 Producten
   Voordeel pakker
   Mini Contest 2 wit huis/rode roos conisch

   Mini Contest 2 wit huis/rode roos conisch

   Mini Contest 2 wit huis/rode roos conisch - Plastimo ➡️ Koop direct!

   Deliverytime

   155,-
     Voordeel pakker
     Kompas Mini Contest 2 zwart huis/rode roos conisch

     Kompas Mini Contest 2 zwart huis/rode roos conisch

     Kompas Mini Contest 2 zwart huis/rode roos conisch - Plastimo ➡️ Koop direct!

     Deliverytime

     156,-

       Bootkompassen

       Je kunt bij ons kiezen uit verschillende varianten van verschillende merken. Stijlvolle montage is een optie met de inbouwkompassen. Je kan ook kiezen voor een beugelkompas. Bij Boottotaal hebben we kompassen van twee verschillende merken in ons assortiment.


       Boot kompas online 

       Het merk Ritchie is in 1850 opgericht door Edward Samuel Ritchie. Tegenwoordig is dit bedrijf nog steeds in handen van de Sherman Family in Penbroke. Ritchie Navigation is de leider van de scheepvaartindustrie in de productie van magnetische kompassen voor recreatieve en commerciële doeleinden. Binnen ons assortiment worden er verschillende kompassen van het merk Ritchie aangeboden, waaronder ook beugelkompassen.

        

       Allpa bootkompas

       Allpa is al jaren de toeleverancier van watersportonderdelen voor zowel de professionele watersportbranche als de recreatieve watersporter. Wanneer je op de gerenommeerde watersportbeurzen komt of watersportvakbladen leest, ken je de naam Allpa wellicht al. Wij leveren alle producten van Allpa tegen aantrekkelijke prijzen in onze online shop. Waaronder ook de verschillende kompassen.


       Scheeps kompas online bestellen

       Heb je binnen ons assortiment van boot of scheeps kompassen een geschikt exemplaar gevonden? Voeg deze dan toe aan je winkelmand. De klantenservice van Boottotaal staat voor je klaar bij overige vragen. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur of stuur je mail naar [email protected]. Al van kinds af aan zijn de oprichters van Boottotaal op of in het water te vinden. Bij ons weet je dan ook zeker dat onze watersportartikelen met zorg uitgekozen zijn. We gaan alleen voor de mooiste en beste producten, op kwaliteit wordt niet bespaard. Het ruilen of retourneren van artikelen is voor ons geen probleem. Bij bestellingen vanaf €99,- is de verzending gratis. We bieden het meest complete aanbod in watersportartikelen, dus kijk gerust rond op de rest van onze site.