Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Jerrycans

   Boottotaal heeft het meest complete aanbod aan buitenboordmotoren en toebehoren zoals motorsteunen, trolleys, buitenboordmotorsloten, brandstoftanks en jerrycans. Jerrycans worden voornamelijk gebruikt om de brandstoftank aan boord te vullen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten

   Jerrycans

   Er bestaan ook jerrycans voor water. Bij Boottotaal vindt u jerrycans van 5 L, 10 L, 15L , 20 L, 22 L en 25 liter. Het is afhankelijk van de grootte van uw brandstoftank welke jerrycan voor u het meest geschikt is. 


   Jerrycan online kopen

   Wij bieden jerrycans voor benzine en diesel van verschillende merken zoals Nuova Rade, Scepter en Allpa. Deze zijn volledig lekvrij en gemaakt van goedgekeurd materiaal om explosiegevaar te voorkomen. Bij elke jerrycan staat aangegeven voor welke soort brandstof het geschikt is: benzine en/of diesel. Alle jerrycans hebben een handige schenktuit waarmee u de brandstof makkelijk en zonder te morsen kunt overgieten in de brandstoftank van uw boot.   Het is aan te raden om een reserve jerrycan met brandstof aan boord te hebben zodat u onderweg kunt bijtanken, mocht dat nodig zijn. Een jerrycan 10 liter is een mooi formaat om te gebruiken als reserve jerrycan. Om uw brandstoftank volledig te kunnen vullen heeft u een jerrycan nodig met dezelfde inhoud als uw tank. Let er wel op dat de jerrycan nog draagbaar is voor u. Een jerrycan 20 liter is een vaak gekozen product in onze watersport webshop.   Ook voor brandstofslangen en brandstofstekkers bent u bij Boottotaal aan het juiste watersportadres. 

   Boottotaal: alles voor op en om uw boot

      Een eigen boot is een waardevol bezit. Om uw boot in optimale conditie te houden en maximaal te genieten van het vaarseizoen heeft u de juiste materialen nodig. Als fanatieke watersporters zijn wij altijd op zoek naar de beste producten om u een zo’n compleet mogelijk aanbod te bieden. Mist u nog iets? Of heeft u nog vragen over de jerrycans? Neem gerust contact met ons op.