Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Afsluiters

  Wanneer u lang van boord gaat, bijvoorbeeld in de winter, is het aan te raden om de watertoevoer en -afvoer af te sluiten met afsluiters. Bij Boottotaal vindt u messing en kunststof kogelkranen en elektrische afsluiters van Talamex en Allpa in verschillen... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Afsluiters

  Wanneer u lang van boord gaat, bijvoorbeeld in de winter, is het aan te raden om de watertoevoer en -afvoer af te sluiten met afsluiters. Bij Boottotaal vindt u messing en kunststof kogelkranen en elektrische afsluiters van Talamex en Allpa in verschillende maten en uitvoeringen. De afsluiters zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze binnen enkele dagen in huis heeft.

  Kogelkranen en andere afsluiters

  Door afsluiters op het leidingwerk van uw boot te installeren, houdt u controle over de toe- en afvoer van het water. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer uw boot de winterstalling ingaat. Een afsluiter wordt over het algemeen gebruikt voor het afsluiten van de huiddoorvoeren waterschep zodat er geen water meer in of uit de boot kan lopen en lekkage kan worden voorkomen. Er bestaan verschillende soorten afsluiters. Bij Boottotaal vindt u onder andere de volgende afsluiters:

  • Messing kogelafsluiters of kogelkranen: messing roest niet en gaat lang mee. In onze watersport webshop vindt u 2- en 3-weg kogelkranen in verschillende maten. De diameters worden aangegeven in inches.
  • Kunststof kogelkranen: kunststof afsluiters voor de boot zijn iets duurder dan messing kogelkranen, maar vragen weinig onderhoud en zijn niet gevoelig voor elektrolytische corrosie. Door de stand van de hendel kunt u eenvoudig zien of de afsluiter open of dicht is.
  • Elektrische afsluiters: ideaal voor het afsluiten van leidingen op moeilijk bereikbare plekken.

  De benodigde slangtules en slangklemmen voor het installeren van de afsluiters vindt u ook in onze webshop. Heeft u nog vragen over de afsluiters? Neem gerust contact met het ons op voor specialistisch advies.

  Maak uw boot winterklaar met Boottotaal

  Bij Boottotaal bieden we meer dan 40.000 watersportartikelen en we zijn daarmee een van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat u goed uitgerust het water opgaat, maar ook dat uw boot in goede conditie blijft. Naast afsluiters, bieden we een ruim assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten waarmee u de boot klaar kunt maken voor een nieuw vaarseizoen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »