Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Epropulsion electrische buitenboordmotor

   Maak kennis met de toekomst van varen: ePropulsion, dé oplossing voor duurzaam en comfortabel varen. Met hun Spirit en Navy series bieden ze elektrische buitenboordmotoren die vergelijkbaar zijn met benzinemotoren van 3 tot 9.9 pk. En het beste van alles? ePropulsion levert ook zelf de lithium accu's voor de motoren, zodat je altijd verzekerd b... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   16 Producten
   Epropulsion Spirit 1.0 Plus (Langstaart)

   Deliverytime

   2.199,-

     Epropulsion electrische buitenboordmotor

     Maak kennis met de toekomst van varen: ePropulsion, dé oplossing voor duurzaam en comfortabel varen. Met hun Spirit en Navy series bieden ze elektrische buitenboordmotoren die vergelijkbaar zijn met benzinemotoren van 3 tot 9.9 pk. En het beste van alles? ePropulsion levert ook zelf de lithium accu's voor de motoren, zodat je altijd verzekerd bent van de beste prestaties.


     Lichtgewicht: ePropulsion Spirit 1.0

     De ePropulsion Spirit 1.0 is een lichtgewicht motor met geïntegreerde accu en is een ware concurrent van de Torqeedo Travel. De Spirit serie bestaat uit 3 modellen en biedt snelheden vergelijkbaar met een 3 pk benzinemotor en 4 pk aan stuwkracht. Perfect voor een middagje varen!


     Het zwaardere werk: ePropulsion Navy 

     De ePropulsion Navy serie is beschikbaar in zowel een 3kW als 6kW variant en biedt de kracht van respectievelijk een 6 pk en 9.9 pk benzinemotor. Het strakke design en solide behuizing maken deze motoren een echte eyecatcher op het water. Bovendien zijn beide modellen beschikbaar met afstandsbediening of helmstokbediening én kun je kiezen tussen een langstaart en een kortstaart variant.

     Ga voor duurzaamheid en comfort tijdens het varen en kies voor ePropulsion!