Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Donderdag 25 Februari 2022

      Sup board (sup)

      Sup board kopen

      Een sup board kopen? Daarmee ga je ontzettend veel plezier beleven. Of je een sup board nu gebruikt om te sporten of te ontspannen; je kunt er alle kanten mee op. Kies het wilde sop en ga een rivier op om je uithoudingsvermogen te testen of vaar over een kalm beekje en geniet van de omgeving en rust.

      Heb jij nog geen ervaring met suppen? Dat maakt niets uit. Vrijwel iedereen kan het, zonder dat daar veel oefening voor nodig is. Een sup board heeft veel balans, waardoor je niet snel omvalt en ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen welke zijn aangepast op jouw niveau. Een toffe activiteit voor op het water? Suppen behoort absoluut tot één van onze favorieten!


      Sup board varianten

      Supboards zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen; de opblaasbare sup en de hard board sup. Wanneer jij een doorgewinterde supper bent, dan is een hard board uitermate geschikt. Wel is een hard board moeilijker te vervoeren en je dient in het bezit te zijn van voldoende opbergruimte. Kom je net om de hoek kijken als het om suppen gaat en/of heb je niet veel plek om een sup board op te bergen? Een opblaasbare variant is dan dé oplossing.

       

      Bij Boottotaal vind je zowel opblaasbare sup boards als hard boards van diverse hoogstaande merken. Alle boards zijn van hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd, zodat jij zelfverzekerd het water op gaat en nooit te veel betaalt.


      Sup!

      Ben jij op zoek naar een leuke activiteit op het water waar je echt nooit op uitgekeken raakt? Neem plaats op een sup board en ervaar zelf hoe tof het is. Het kopen van een sup board is een investering waaraan je jarenlang plezier beleeft. Ook kan je deze activiteit het gehele jaar door uitvoeren. In de zomer geniet je met een zonnetje op je gezicht van de omgeving en in de herfst test je met wat extra wind je uithoudingsvermogen. Pas wel op! Suppen is ontzettend verslavend, dus voor je het weet besmet je heel jouw omgeving ermee.


      Meer informatie sup board

      Zou je graag meer willen weten over suppen, de verschillende soorten sup boards, sup board accessoires of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

      Tips en tricks voor je boot

      Recente artikelen