Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Opblaasbare SUP

   Opblaasbare sup boards zijn de laatste jaren steeds populairder geworden onder liefhebbers van stand-up paddleboarding. Deze lichtgewicht, opblaasbare boards bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele harde SUP-boards.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   30 Producten
   Suzuki SUP330

   Suzuki SUP330

   De Suzuki SUP330 is speciaal ontwikkeld voor sup...

   Deliverytime

   599,-
     Voordeel pakker
     Aqualust sup pakket

     Aqualust sup pakket

     De aqualust 10'6'' supboard is een allrounder in...

     Deliverytime

     329,-

       Opblaasbare SUP

       Opblaasbare sup boards zijn de laatste jaren steeds populairder geworden onder liefhebbers van stand-up paddleboarding. Deze lichtgewicht, opblaasbare boards bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele harde SUP-boards.


       Voordelen van een opblaasbaar SUP board

       Een van de grootste voordelen van een opblaasbaar SUP board is de draagbaarheid ervan. In tegenstelling tot harde SUP-boards, kun je opblaasbare boards gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen. Dit betekent dat je jouw opblaasbare SUP board gemakkelijk kunt opbergen in een kleine opbergruimte wanneer je het niet gebruikt, en het ook gemakkelijk kunt vervoeren in je auto of op je fiets. 


       Duurzaamheid van een opblaasbaar SUP board

       Opblaasbare SUP-boards zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals PVC en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krassen en deuken. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat jouw board beschadigd raakt tijdens het transport of wanneer je het gebruikt op ruwer water. Bovendien sla je opblaasbare sup boards in tegenstelling tot hardboards binnen op. Zo zijn ze minder onderhevig aan weersinvloeden.


       Opblaasbare SUP boards voor beginners

       Opblaasbare SUP-boards zijn ook ideaal voor beginners die willen leren suppen. Deze boards zijn vaak stabieler en bieden meer drijfvermogen dan harde SUP-boards, wat het gemakkelijker maakt om in balans te blijven tijdens het peddelen. We hebben ook mooie pakketten samengesteld. Hiermee heb je alles wat je nodigt hebt. Bekijk bijvoorbeeld hier de Jobe Duna


       Conclusie

       Opblaasbare SUP-boards bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele harde SUP-boards. Ze zijn draagbaar, gemakkelijk op te bergen, duurzaam en ideaal voor beginners. Wacht niet langer en bestel direct jouw favouriete board bij Boottotaal!