Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 22 Mei 2021

  Twee gouden tips zodat je buitenboord motor niet wordt gestolen

  Zorg dat je buitenboordmotor niet gestolen wordt! Twee gouden product tips.

  Buitenboordmotoren zijn erg gevoelig voor diefstal, dus zorg dat je die goed op slot zet.

  Het is belangrijk stevige sloten te hebben maar het is ook van belang dat de sloten die je kiest, zijn goedgekeurd door je verzekering. Dat laatste is minstens net zo belangrijk want mocht er dan toch iets gebeuren, dan ben je goed verzekerd. Check dus ook even met je verzekering welk type slot je nodig hebt! Vaak is dat één met SCM, VbV of ART goedkeuring.

   

  Tip 1. Koop een Buitenboordmotorslot Steady met SCM certificaat.

  Dit is een cilindervormig slot die vast komt te zitten aan je buitenboordmotor zelf. Het is gemaakt van zeewaardig RVS dus roest niet en wordt geleverd met 3 sleutels. En het SCM-certificaat maakt dat je verzekering dit slot goedkeurt.

  Het slot kun je kopen in 2 formaten, tot 15pk en vanaf 15pk motoren. Eén van de meest belangrijkste eigenschappen van dit slot is dat deze niet rammelt of trilt tijdens het gebruik van je buitenboordmotor. Meer info over het Steady Slot met SCM certificaat vind je hier.

  Tip 2. Koop het Doublelock BEAST kabelslot

  Het tweede slot dat wij aanraden is het Doublelock BEAST kabelslot. Dit slot gaan zowel door je buitenboordmotor, als door de ogen van je boot en aan de kade. Dat maakt het dus nog lastiger om je motor en je sloep te stelen. Dit slot is ART goedgekeurd en ook dat helpt bij een goed verzekerde boot.

  Het Double Lock Beast kabelslot kun je kopen tot 15pk en vanaf 15pk. Bekijk dat slot via deze link en hier vind je het overzicht naar alle bootsloten.

  Bekijk hieronder de video van collega Suus waarin deze twee sloten uitgebreid aan bod komen en tips hoe je ze monteert op je boot!

  Extra tip: Heb je een grotere motor? Check dan het Steady buitenboordmotorslot met boutbevestiging

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »