Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Vrijdag 23 Maart 2023

   Nieuwe showroom is geopend.

   "Wij zijn erg trots om al onze klanten te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom, gelegen op slechts 2 minuten van de afslag A2. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00u tot 17.00u!", begint Frank enthousiast te vertellen.   "Onze nieuwe showroom in Hedel biedt een zeer indrukwekkend aanbod watersportartikelen, waarvan een groot gedeelte direct uit ons eigen magazijn leverbaar is. We hebben ons assortiment zorgvuldig samengesteld om onze klanten de beste producten én service te kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe roeiboot, accessoires of bepaalde onderdelen, we hebben alles wat je nodig hebt."

     
   Poets & schoonmaakmiddelenWetsuits van o.a. Jobe


   Watersporters breder helpen

   Na 15 jaar puur als e-commerce speler te hebben geopereerd werd het plan gesmeed om de watersporters in Nederland en België op bredere wijze te helpen. "Watersport willen heerlijk genieten met hun bootje op het water. Dat moeten ze zonder zorgen kunnen doen. Bij Boottotaal ontzorgen we de klant, zodat iedereen goed uitgerust en met de juiste uitrusting het water op kan!"


   "Maar een watersporter heeft natuurlijk veel meer behoeften dan een nieuw reddingsvestje, of wat verf en schoonmaakmiddelen. Vanzelfsprekend zijn wij nog altijd dé watersport webwinkel van de Benelux, maar daarnaast kun je voor veel meer zaken bij ons terecht. Zo bieden we maandelijks een dagcursus vaarbewijzen aan, organiseren we veel trainingen en begin medio maart was onze Onderhoudsdag een groot succes." In samenwerking met Riwax en International waren bijna 100 mensen aanwezig bij de verschillende workshops.

     
   Ruim honderd deelnemers aan
   de Riwas Poets workshop
   Caroline Veken van International Yacht Paint
   na afloop van haar training


   Wens in vervulling
   Met de nieuwe geopende showroom is een wens in vervulling gegaan. Frank sluit af: "Bij Boottotaal streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden en we zijn er zeker van dat onze nieuwe showroom hierin een groot verschil gaat maken. Kom dus gerust kijken of het aan je verwachtingen voldoet. We kijken er naar uit om je goed uitgerust het water op te helpen."

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen