Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Stuurkabels

   Wanneer u de buitenboordmotor wilt besturen met een stuur vanuit de kuip, heeft u een stuurkabel of monokabel nodig. Neem gerust contact op wanneer u hier vragen over heeft.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   168 Producten

   Stuurkabels

   Hiermee legt u de verbinding tussen de buitenboordmotor en het stuur. Welke stuurkabel u nodig heeft, hangt af van de lengte en vorm van het schip en het vermogen van de motor. Bij Boottotaal hebben we Ultraflex en Teleflex stuurkabels in verschillende lengtes. Ook wanneer u een stuurkabel zoekt voor het vervangen van de bestaande kabel, bent u hier aan het juiste adres. De kabels zijn grotendeels uit voorraad leverbaar waardoor u ze snel in huis heeft.

   Stuurkabel buitenboordmotor aansluiten

   Wanneer u een stuurkabel of monokabel moet aansluiten of vervangen, moet u eerst weten welke lengte u nodig heeft. De lengte van een stuurkabel voor de boot opmeten, kunt u doen door een touwtje de route af te laten leggen die de stuurkabel ook af moet leggen naar de buitenboordmotor. Hou daarbij rekening met de reikwijdte van de buitenboordmotor zodat de kabel niet te strak komt te staan wanneer u stuurt. Wanneer het touwtje de juiste lengte heeft, meet u het touw op en telt u daar voor elke 90-graden-hoek die de kabel moet maken 20 cm bij op. Rond het resultaat af naar boven, zo weet u zeker dat u genoeg lengte heeft.

   Wanneer u een bestaande monokabel moet vervangen, kunt u uiteraard de lengte van de oude kabel opmeten. Voor het aanleggen van een kabelbesturing van de boot heeft u, naast een Ultraflex of Teleflex stuurkabel, ook de volgende onderdelen nodig:

   •   Schakel- en gaskabel;
   •   Stuurwiel;
   •   Gashendel.

   Bij Boottotaal vindt u naast deze losse onderdelen, ook complete stuursets inclusief stuurkabel, stuurwiel, montageset en stuurkop. Dan ben u in één keer klaar.

   Boottotaal: uw online watersportwinkel

   Boottotaal is er voor en door watersporters. Met meer dan 25.000 watersportartikelen, leveren wij alles op het gebied van watersport - van onderhoudsproducten tot lifestyle-artikelen. Wij zijn er voor u en voor u boot. De meeste producten worden uit voorraad geleverd waardoor u ze binnen twee werkdagen in huis heeft. Heeft u nog een vraag over stuurkabels? Neem gerust contact met ons op.