Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Epropulsion Spirit 1.0 EVO

   De Epropulsion Spirit 1.0 EVO is een elektrische buitenboordmotor die gebruikt kan worden op boten, kano's en andere kleine vaartuigen. Deze motor is ontworpen om stil, efficiënt en milieuvriendelijk te zijn, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die genieten van het verkennen van het water zonder de vervuiling en het lawaai van tradi... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Epropulsion Spirit 1.0 EVO

   De Epropulsion Spirit 1.0 EVO is een elektrische buitenboordmotor die gebruikt kan worden op boten, kano's en andere kleine vaartuigen. Deze motor is ontworpen om stil, efficiënt en milieuvriendelijk te zijn, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die genieten van het verkennen van het water zonder de vervuiling en het lawaai van traditionele verbrandingsmotoren.

   De motor heeft een vermogen van 1000 watt en kan worden gevoed door een lithium-ionbatterij die ongeveer 1 uur meegaat bij vol vermogen. De motor is ook erg licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is en gemakkelijk op te bergen.

   Een van de handige functies van de Epropulsion Spirit 1.0 EVO is dat het kan worden bediend met behulp van een draadloze afstandsbediening, waardoor het eenvoudig is om de snelheid en richting van de motor te regelen zonder dat je aan de knoppen op de motor hoeft te zitten.

   Kortom, de Epropulsion Spirit 1.0 EVO is een stille, schone en handige elektrische buitenboordmotor die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor traditionele verbrandingsmotoren.