Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Epropulsion Spirit 1.0 Plus

   De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor die ontworpen is voor mensen die van duurzaamheid en comfort houden tijdens het varen. Deze motor is een concurrent van de populaire Torqeedo Travel en heeft een vergelijkbaar ontwerp. Het is een krachtige motor met een geïntegreerde accu, waardoor je geen losse acc... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   5 Producten

   Epropulsion Spirit 1.0 Plus

   De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor die ontworpen is voor mensen die van duurzaamheid en comfort houden tijdens het varen. Deze motor is een concurrent van de populaire Torqeedo Travel en heeft een vergelijkbaar ontwerp. Het is een krachtige motor met een geïntegreerde accu, waardoor je geen losse accu hoeft mee te nemen tijdens het varen.


   ePropulsion Spirit 1.0 Plus: stuurhendel of afstandsbediening

   De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is verkrijgbaar met een stuurhendel of afstandsbediening, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende soorten vaartuigen. Het is een zeer stille en efficiënte motor, en ideaal voor bijvoorbeeld vissen, recreatief varen of om te gebruiken als bijboot.

    

   Snelheid van de ePropulsion Spirit 1.0 Plus

   De ePropulsion Spirit 1.0 Plus heeft een snelheid van ongeveer 6 km/u en een stuwkracht van 4 pk. Dit betekent dat je ongeveer een middag lang kunt varen, afhankelijk van het vaargedrag. Het is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel alternatief voor traditionele buitenboordmotoren.


   Geïntegreerde display

   Het geïntegreerde display op de ePropulsion Spirit 1.0 Plus toont alle noodzakelijke informatie, zoals de resterende acculading en de snelheid van het vaartuig. Het design van de motor is strak en modern, en past goed bij verschillende soorten vaartuigen.

   De ePropulsion Spirit 1.0 Plus is ook zeer eenvoudig te onderhouden en heeft geen brandstof of olie nodig. Dit maakt het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie voor mensen die graag willen genieten van hun vaartuig zonder zich zorgen te maken over de negatieve impact op het milieu.

   Kortom, de ePropulsion Spirit 1.0 Plus is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stille en efficiënte buitenboordmotor. Met zijn geïntegreerde accu en veelzijdige bedieningsopties is het een perfecte oplossing voor pleziervaart, vissen en andere activiteiten op het water.

   Bekijk ook de andere type van ePropulsion: ePropulsion Spirit 1.0 EVO | ePropulsion Navy 3.0 EVO | ePropulsion Navy 6.0 EVO