Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Fusion radio’s

   Echte liefde voor muziek en radio stopt niet wanneer je op het water bent. Dan zijn Fusion radio’s de beste optie voor jou!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten
   PRIJSPAKKER
   Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

   Fusion MS-RA70 FM/USB/Bluetooth

   De Fusion RA70 heeft een eenvoudige bediening en...

   Deliverytime

   319,-
     Super goedkoop!
     FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

     FUSION MS-RA60 DAB+/BLUETOOTH

     Fusion MS RA60 bootradio! Nu voor een super sche...

     Deliverytime

     227,-

       Fusion radio’s

       Fusion richt zich sinds zijn oprichting op innovatieve ontwikkelingen rond audio in kleine ruimtes, zoals in de auto of op de boot. Fusion ontwikkelde jaren geleden een Marine audiocollectie. En dat deden ze goed! De meest vooraanstaande bootontwerpers gebruiken Fusion als maatstaf voor het integreren van geluid. De perfecte radio voor op de boot is dus een Fusion Marine radio. Boottotaal heeft een goede selectie Fusion radio’s, speakers, versterkers en accessoires.


       Welke Fusion radio past bij je?

       Er zijn verschillende soorten Fusion radio’s, elk met hun specifieke eigenschappen, maar ze hebben een paar overeenkomsten:

       ·       Een perfect geluid.
       ·       Een compact formaat, zodat de radio ook op de kleinste plekken geïnstalleerd kan worden.
       ·       Gemakkelijk in gebruik.
       ·       De bluetooth-functie zorgt ervoor dat je ook zonder radiobereik kunt streamen vanaf je telefoon. Dus zelfs op open zee geniet je van persoonlijke muzieklijsten.
       ·       Fusion radio’s zijn waterdicht.

       Dus of je nu kiest voor een luxe radio voor op de boot inclusief CD en DVD-afspeelmogelijkheid, of een meer simpele mediabox; met een Fusion radio haalt je een kwaliteit aan boord.


       Populaire Fusion radio’s

       Wij lichten graag een aantal Fusion radio’s voor je uit. Deze zijn populair, juist vanwege hun formaat, gebruiksvriendelijkheid en het feit dat er geen kabel nodig is. Zo is de Fusion Marine radio ms-ra55 erg geliefd bij bezitters van kleinere boten, sloepen of jetski’s. De inbouwdiepte is namelijk miniem en maakt installatie heel gemakkelijk. Zoekt je een Fusion radio die het NMEA2000–netwerk ondersteunt, dan is de Fusion ms-ra70N aan te raden. Boottotaal levert beide radio’s in een handige set, inclusief Fusion marine speakers.


       Audio bij Boottotaal

       Boottotaal streeft ernaar dat elke watersportliefhebber volop van het leven op het water geniet. Daar hoort ook een lekker muziekje bij. Fusion is een expert op het gebied van bootradio’s en wij raden dit merk dan ook van harte aan. De stevige behuizing van de radio’s en de gegarandeerde waterdichtheid zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je favoriete radiozender of afspeellijst.