Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Fusion versterkers

   De eindversterkers van Fusion zijn van zeer hoge kwaliteit en daarmee dus de perfecte keuze om je audio systeem compleet te maken.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Fusion versterkers

   Hoge kwaliteit Fusion versterkers

   De eindversterkers van Fusion zijn van zeer hoge kwaliteit en daarmee dus de perfecte keuze om je audio systeem compleet te maken. Beleef het ultieme geluid met een Fusion versterker. De kracht van muziek kennen we allemaal! Ga next level met de nieuwe Fusion audio Signature versterkers en ga voor de beste geluidskwaliteit! Je kunt er met zekerheid van uit gaan dat de versterkers van Fusion jaar na jaar mee gaan. Om corrosie te voorkomen zijn de voorpanelen van de Fusion versterkers gemaakt van RVS en zijn alle overige componenten gecoat om goed te functioneren in vochtige en zoute omgevingen. Je krijgt dan ook 3 jaar garantie op alle Fusion versterkers. 

   De versterkers hebben een laag stroomverbruik terwijl de versterkers wel veel vermogen leveren. De Fusion Signature zijn perfect ontworpen voor boten en watersportomgevingen. 

   De Fusion versterkers zijn ontworpen zonder concessies te doen aan het uiterlijk en de vorm. De Signature serie van Fusion zijn voorzien van een stevige aluminium behuizing waardoor warmte goed kan worden afgevoerd. Dit komt de kwaliteit en werking ten goede! 

   De Hoogwaardige AM-serie versterkers van Fusion hebben een verbeterde signaal overdracht en zijn speciaal gemaakt voor boten en hebben extra lange levensduur. De AM-serie staat bekend om zijn heldere geluid.

   De versterkers uit de AM-serie zijn geclassificeerd als 2 ohm stereo stabiele versterkers, geschikt voor maximaal twee luidsprekers per kanaal. Je kan ook een brug maken met twee kanalen op 4 ohm voor meer vermogen zodat je optimale outputniveaus kunt bereiken voor jouw audiosysteem in de boot. 

   De MS-AM504 versterker van Fusion kan luidsprekers aansturen met een 10” subwoofer, of maximaal vier paar Fusion-luidsprekers (met 2 luidsprekers in parallel in elk kanaal op 2 ohm), zo wordt de kwaliteitsgeluid perfect verdeeld in de boot boot.


   De MS-AM402 kan een subwoofer aansturen, en een extra paar luidsprekers, of zelfs 4 luidsprekers met 2 luidsprekers parallel in elk kanaal bij 2 ohm.