Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Zondag 6 April 2023

   Zwemvest 3 jaar: Veilig en comfortabel het water op

   Het is een heerlijk gezicht: een kind dat in het water speelt en plezier maakt. Maar als ouder wil je natuurlijk wel dat je kind veilig is en niet zomaar kan verdrinken. Een goed zwemvest kan daarbij helpen. Maar welk zwemvest past bij een kind van 3 jaar? En waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste zwemvest?


   Veiligheid voorop

   Als ouder wil je dat je kind onbezorgd in het water kan spelen. Een zwemvest kan daarbij helpen. Maar het belangrijkste is dat het zwemvest veilig is. Let bij het kopen van een zwemvest daarom altijd op het keurmerk. Een goed zwemvest heeft het CE-keurmerk. Dit betekent dat het zwemvest aan Europese veiligheidsnormen voldoet.

   Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het drijfvermogen van het zwemvest. Voor een kind van 3 jaar is een zwemvest met minimaal 30 newton aan te raden. Zoals bijvooreeld de Besto Dinghy Zipper. Zo weet je zeker dat je kind goed blijft drijven in het water.


   Comfortabel zwemvest kind van 3

   Een goed zwemvest is niet alleen veilig, maar ook comfortabel. Zorg er daarom voor dat het zwemvest goed past bij je kind. Een te groot of te klein zwemvest kan namelijk gevaarlijk zijn. Een zwemvest moet strak genoeg zitten zodat je kind er niet uit kan glijden, maar ook weer niet zo strak dat het de bewegingsvrijheid beperkt.

   Bij een zwemvest voor een kind van 3 jaar is het ook belangrijk om te letten op de bewegingsvrijheid van de armen en de hals. Zo kan je kind zich gemakkelijk bewegen in het water en toch goed beschermd zijn.


   Kies voor kwaliteit

   Een zwemvest moet niet alleen veilig en comfortabel zijn, maar ook van goede kwaliteit. Kies daarom voor een zwemvest van een betrouwbaar merk, zoals Plastimo, Jobe of Besto. Deze merken hebben veel ervaring met het maken van zwemvesten en leveren kwalitatief hoogwaardige producten.


   Blijf altijd in de buurt

   Een zwemvest kan helpen bij het voorkomen van verdrinking, maar het blijft belangrijk om altijd in de buurt te blijven van je kind als het in het water speelt. Laat je kind nooit alleen in het water en houd het altijd goed in de gaten.

   Kortom, een goed zwemvest is een belangrijke investering als je kind van 3 jaar veilig en comfortabel wil spelen in het water. Let daarbij op het keurmerk, het drijfvermogen, de pasvorm en de kwaliteit van het zwemvest. Zo kun je samen met je kind onbezorgd genieten van het water

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen