Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 3 September 2022

   Welk dekzeil heb ik nodig? Michelle legt het uit !
   Om je boot zomer en winter te beschermen tegen vuil en weersinvloeden is het belangrijk een dekzeil of boothoes te gebruiken. Een dekzeil of boothoes beschermt tegen regen, maar ook tegen zon.

   Het is belangrijk de juiste hoes voor je boot te kiezen.

   De boothoezen en dekzeilen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Dekkleed voor boten deluxe, boothoes zilver en dekkleed voor boten zijn in verschillende maten leverbaar. De maten die er bij staan zijn de maten van de boot. De zeilen zelf zijn wat ruimer. Ook hebben de zeilen een bolling zodat er wat onder geplaatst kan worden en het water er af kan lopen. De zeilen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen.

   Het zijn universele zeilen, iedere boot is anders, met de nodige hulpmiddelen kan u het zeil naar uw boot pas maken. Zo kan u met zandzakjes en met de zuignappen het zeil goed op de plek houden. De boothoes steunpaal of het boothoes steunsysteem kan onder het zeil geplaatst worden om een tent te creëren zodat het water er af kan lopen.

   Het rubberboot dekzeil is speciaal voor rubberboten. Ze zijn vlak en hebben geen bolling. Het rubberbootdekzeil is leverbaar in grijs en zwart. Naast verschil in kleur zit er ook een verschil in kwaliteit.

   Het Winterkleed is rechthoekig en vlak. Dit heeft geen bolling, het kan op maat om uw boot worden heen gevouwen. De maten die er bij staan zijn de werkelijke maten van het winterkleed. Aan de rand van het winterkleed zitten ogen voor bevestiging. Het winterkleed kan in verschillende dikte/ sterkte en in verschillende maten worden gekozen.

   Naast de kleden voor de boot zijn er ook Buitenboordmotorhoezen voor de schroef en het staartstuk van je buitenboordmotor!

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen