Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Dinsdag 18 Oktober 2022

   Verschillende soorten bootstoelen. Hoe kies je de juiste?

   Bootstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijzen. Om deze reden kan het lastig zijn om een stuurstoel te kiezen. Bij Boottotaal begrijp we dit en daarom vertellen we je in deze blog graag meer over de verschillende soorten bootstoelen. Mocht je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag hebben, dan staan we je graag te woord. Onze specialisten geven je vol enthousiasme een vrijblijvend advies, zodat jij goed uitgerust het water op kunt.

   Een bootstoel kopen? Bij Boottotaal vind je verschillende soorten bootstoelen voor een aantrekkelijke prijs.


   Bootstoel met poot

   Een bootstoel met poot is eenvoudig verplaatsbaar en ziet er fantastisch uit. Je kunt kiezen voor een vaste stoelpoot, maar er zijn ook varianten waarbij de hoogte op gemakkelijke wijze aan te passen is. Dit is handig, wanneer degene die vaart telkens wisselt. De lichaamslengte van de gebruiker is hierdoor minder relevant. Of je nu kort of lang bent; met een verstelbare bootstoel pas je de hoogte van de stuurstoel eenvoudig aan, waardoor je op een comfortabele manier kunt varen en overzicht hebt.


   Bootstoel met armleuning

   Vaar jij regelmatig lange afstanden? Of breng je hele dagen op het water door? Op een ontspannen manier kunnen zitten, is in dat geval een absolute must. Een bootstoel met armleuning zorgt hiervoor. Dit type stoel zit comfortabel en je kunt jouw armen laten steunen, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.


   Opklapbare bootstoel

   Heb jij een kleine boot of kajuit? Of heb je regelmatig iemand die tijdens het varen naast je zit? Een opklapbare bootstoel biedt uitkomst. Met een klapstoel voor jouw boot bespaar je ruimte en haal je tegelijkertijd comfort aan boord. Het opbergen van een opklapbare bootstoel kan op verschillende manieren. Er zijn klapstoelen die je aan de muur kunt bevestigen, maar er zijn ook opklapbare stoelen op poot verkrijgbaar. Beiden varianten vind je in onze webshop.


   Bootstoel draaibaar

   Een veel gekochte stuurstoel is de draaibare bootstoel. Je draait eenvoudig om – om bijvoorbeeld met je passagiers te praten – en manoeuvreert weer eenvoudig richting het stuurwiel. Wanneer jij voor een ‘bootstoel draaibaar’ kiest, ben je flexibel waardoor je op een comfortabele manier op het water vertoefd.


   Meer informatie

   Genieten op het water en comfortabel varen, begint met een fijne bootstoel. Welk type bootstoel bij jou past, is volledig afhankelijk van jouw wensen, type boot en budget. Bekijk in onze webwinkel het assortiment en kijk wat op jouw behoeftes aansluit. Ben je onverhoopt niet tevreden met jouw bestelling? Geen paniek. Bij ons retourneer je jouw aankoop eenvoudig. Ook omruilen behoort tot de mogelijkheden.

   Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je van een vrijblijvend advies te voorzien. We zijn bereikbaar via [email protected]

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen