Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 14 September 2023

   Railblaza lanceert de nieuwe HEXX LIVE POLE

   Railblaza is de fabrikant van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke montage oplossingen voor elektronica, vishengelhouders, verlichting en vele andere accessoires voor op de boot en het vissen. Het programma van Railblaza is onlangs uitgebreid met de revolutionaire HEXX Live Pole, een innovatief nieuw systeem om sonartransducers te monteren en aan te sturen, onafhankelijk van een trollingmotor.

   Zowel de professionele als de hobby visser wil tegenwoordig realtime onder water kunnen kijken doormiddel van een sonar.  Met bijvoorbeeld de Garmin LiveScope, Lowrance ActiveTarget en Humminbird MegaLive feeds op fishfinders en MFD's, leveren nauwkeurige beelden van de onderwaterstructuur, scholen vissen  en zelfs vissen die reageren op aas en kunstaas. Fabrikanten van live sonartransducers adviseren montage op trollingmotoren. Het doel van de transducer wordt echter afhankelijk van de oriëntatie van de trollingmotor – en het beeld wijst zelden naar de plek waar vissers dat willen. Kajakvissers zijn ook uitgesloten, omdat ze gewoonlijk geen trollingmotoren gebruiken. De nieuwe RAILBLAZA HEXX Live Pole luistert naar vissers en reageert op trends op het gebied van maritieme elektronica. Hij wordt aan de boot of kajak bevestigd en in het water gezwenkt, waardoor een live transducer kan worden gericht op onderwaterdoelen terwijl hij stilstaat of onderweg is met een snelheid tot vijf knopen. Na gebruik wordt de HEXX Live Pole uit het water gedraait voor opslag of gemakkelijk verwijderd, opgevouwen en opgeborgen. Met een vloeiende beweging van 360 graden om doelen te volgen, beschikt de Live Pole ook over een richtingaanwijzer om het doel van de transducer aan te geven.

   “Of het nu in zoet of zout water is, vissen is een van de populairste bezigheden ter wereld en overstijgt culturen en klimaten”, zegt Andrew Moczygemba, president van RAILBLAZA USA. “Nu het vissen met kleine boten steeds populairder wordt en sportvissers op zoek gaan naar de uitdaging en de sensatie van kajakvissen, zijn live sonartransducers gemonteerd op een trollingmotor geen haalbaar hulpmiddel waar ze hun voordeel mee kunnen doen. De nieuwe HEXX Live Pole is een lichtgewicht, eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijke oplossing die de kracht van live sonar naar een veel breder publiek brengt. Bovendien is de HEXX Live Pole een optie voor vissers met zeebaars- of baaiboten die de kracht van live sonarbeelden willen benutten, terwijl hun trollingmotor articuleert om ze op hun plaats te houden en ongelooflijke veelzijdigheid biedt. We zijn ervan overtuigd dat dit een gamechanger zal zijn voor vissers van alle niveaus.”

   De HEXX Live Pole 60- en 30-inch modellen zijn nu verkrijgbaar bij ons en zijn direct leverbaar!

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen