Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Woensdag 18 Januari 2022

      Navionics update

      Een Navionics update uitvoeren? Met een Navionics digitale waterkaart navigeer jij moeiteloos over alle wateren, maar na verloop van tijd kan het zo zijn dat de kaart niet meer up to date is waardoor de routes die erop staan verouderd zijn. Wil dat zeggen dat jouw Navionics digitale waterkaart niets meer waard is? Nee zeker niet. Het is mogelijk om jouw vaarkaart een update te geven, zodat deze weer helemaal anno nu is.

      Een navionics digitale waterkaart kopen? Bij Boottotaal ben je op de juiste plek beland.

       

      Welke Navionics kaart voor Nederland?

      Vaar jij alleen op Nederlandse wateren? Dan is de Navionics Nederland waterkaart iets voor jou. Deze digitale waterkaart staat bekend onder de naam Navionics Small Holland Inland. Deze waterkaart heeft een voorgeprogrammeerde SD of Compact Flash kaart waarmee jij eenvoudig alle vaarroutes afleest. Wil je toch liever een internationale waterkaart? Dan is de Navionics+, Platinum of Gold Card iets voor jou.

       

      Wat kost Navionics?

      De Navionics digitale waterkaarten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen vanaf 159 euro. Een fijne bijkomstigheid is dat je de kaarten een update kunt geven, zodat ze niet verouderen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ben je aan het varen en wil je weten waar de dichtstbijzijnde haven is of hoe het gesteld is met de getijden en stromingen? Ook deze informatie vind je in de Navionics kaarten terug. Zorgeloos het water op? Je maakt het waar met de digitale waterkaarten van Navionics.

       

      Hoe Navionics kaart updaten?

      Jouw digitale waterkaart van Navionics een update geven? Het merk verkoopt Navionics update kaarten waarmee jij jouw huidige digitale waterkaart bijwerkt, zodat alle vaarroutes en overige informatie weer helemaal up to date zijn.

      Je schaft de Navionics update kaart aan en brengt vervolgens een bezoek aan de website van Navionics. Hier kun je door middel van de Chart Installer een keuze maken uit elf verschillende kaartgebieden. Je kiest er één, downloadt deze en installeert het vervolgens op het ontvangen geheugenkaartje. Hierna stop je de geheugenkaart in jouw kaartplotter waarna deze de update uitvoert.

       

      Wat is de beste vaarkaart?

      Digitale vaarkaarten kopen? Je kunt ervoor kiezen om met een papieren waterkaart op pad te gaan, maar het hebben van een digitale waterkaart is natuurlijk veel eenvoudiger. Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van waterkaarten te vinden, maar bij Boottotaal zijn we een groot voorstander van de Navionics kaarten. De kaarten zijn accuraat, gemakkelijk leesbaar en bovendien door middel van een Navionics update kaart eenvoudig bij te werken.

      Meer informatie

      Zou je graag meer weten over het uitvoeren van een Navionics update? Of heb je een vraag over digitale waterkaarten of één van onze andere producten? Neem dan contact op. Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je van een vrijblijvend advies te voorzien.

      Tips en tricks voor je boot

      Recente artikelen