Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Vrijdag 20 Januari 2022

      Marine radio

      Voor een goede marine radio hoef je niet verder te zoeken. Bij Boottotaal vind je marine radio’s van verschillende merken voor een aantrekkelijke prijs en ze zijn allen (spat)waterdicht, zodat je zorgeloos van je favoriete muziek geniet.

      Marine radio’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Kies jij voor een inbouw- of opbouwradio? En hoe wil je de radio het liefst bedienen? Wat het ook is dat je zoekt; in onze webshop vind je het zoals Fusion, Boss, Dual, Aquatic en Allpa.

       

      Marine radio kiezen

      Kies je voor een marine radio dan luister je overal op het water naar jouw favoriete radiozender. Soms kan een FM-zender echter wat storen of ruis geven en dat kan erg hinderlijk zijn. Kies wanneer je dit wilt voorkomen daarom altijd voor een marine radio met DAB+. Dit type radio bevat digital audio broadcoasting en voorkomt hiermee onaangenaam gekraak, waardoor je verzekerd bent van de allerbeste geluidskwaliteit.


      Waterdichte marine radio


      Alle marine radio’s die wij aanbieden zijn spatwaterdicht. Dit wil zeggen dat ze een beperkte hoeveelheid water kunnen handelen. Wil jij dat jouw bootradio ook tegen een flinke plens water is opgewassen? Kies dan voor een volledig waterdichte marine radio.

       

      Wat is een goede marine radio?

      Bij het aanschaffen van een marine radio dien je allereerst te bepalen wat je budget is. Houd er rekening mee dat een gemiddelde marine radio set circa 200 euro kost. Hierna bepaal je of je op zoek gaat naar een inbouw- of een opbouwradio. Wil je dat de radio volledig waterdicht is of is het voldoende wanneer deze spatwaterdicht is? Daarnaast is het handig om erover na te denken hoe jij jouw marine radio wilt bedienen. Kies jij voor bluetooth, wil je een afstandbediening en is een AUX- of CD-ingang noodzakelijk?

      Top drie marine radio’s

       

      Onze absolute favoriete marine radio’s voor je op een rijtje:

      1. Fusion MS-RA770 Apollo

      2. Fusion MS-RA70   
      3. Boss MCKGB350 radio SET


      Meer informatie

      Zou je graag meer willen weten over het kopen van een marine radio of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om je te adviseren.



      Tips en tricks voor je boot

      Recente artikelen