Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Donderdag 5 Oktober 2022

   Luchthoorn

   Luchthoorn kopen? Bij Boottotaal vind je diverse soorten luchthoorns voor een aantrekkelijke prijs. Met een luchthoorn – ook wel scheepshoorn genoemd – geef je in noodsituaties een luid signaal af. Hierdoor ga jij met een gerust gevoel het water op. Veilig varen? Met een luchthoorn attendeer je anderen op jouw aanwezigheid of gevaarlijke situaties. Wil jij een luchthoorn kopen, maar heb je een vraag? Onze medewerkers zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je van een vrijblijvend advies te voorzien. We zijn iedere werkdag bereikbaar via 0418 - 51 40 18 of [email protected]


   Luchthoorn 12v

   Een scheepshoorn zorgt voor veiligheid op het water. Wanneer je de luchthoorn toepast, wordt er door middel van lucht een hard geluid geproduceerd waarmee aandacht wordt gecreëerd. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties – zoals een aanvaring met een andere boot – worden voorkomen. Ben jij op zoek naar een luchthoorn 12v of 24v? In onze webshop vind je beide varianten. Het aantal volt is afhankelijk van de voltage die op jouw boot aanwezig is.


   Luchthoorn 12v met compressor

   Een luchthoorn produceert door middel van lucht een hard geluid. De lucht wordt met behulp van een compressor in de luchthoorn geperst. Ben jij niet in het bezit van een compressor? Bestel dan een luchthoorn 12v met compressor. Zo haal jij alles aan boord om de luchthoorn te installeren en in gebruik te nemen.


   Scheepshoorn kopen

   Scheepshoorn kopen? In onze webshop vind je alles op het gebied van watersportartikelen. Al onze luchthoorns zijn eenvoudig te installeren en handig in gebruik. Een noodgeval op het water of een ander attenderen op jouw aanwezigheid of een gevaar? Met een luchthoorn ga je veilig het water op. Bestel jij vandaag een scheepshoorn, dan gaan we direct aan de slag. We maken jouw pakket klaar voor verzending en streven ernaar het diezelfde dag te versturen. Ben je onverhoopt niet tevreden met jouw aankoop? Je kunt het naar ons retourneren of omruilen voor een ander product. Benieuwd naar ons assortiment scheepshoorns? Bekijk hier het assortiment.


   Meer informatie

   Meer te weten komen over het bestellen van een luchthoorn 12v of een luchthoorn 12v met compressor? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Veilig en goed uitgerust het water op? Bij Boottotaal is het onze missie! 

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen