Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Redactie Boottotaal - Donderdag 18 April 2024

   Laat je brandblusser keuren!

   Veiligheid staat voorop! Bij Boottotaal begrijpen we het belang van goed onderhouden brandblussers, en daarom bieden we een eenvoudige en betrouwbare keuringsservice. In deze blogpost leggen we uit hoe deze service werkt en waarom het zo belangrijk is om je brandblusser te laten keuren. Bij de vorige actie werden er slechts 20 van de 73 blussers goedgekeurd... 

   Metertje in het groen = geen garantie!
   Op iedere brandblusser zit een metertje. Helaas wil het niet zeggen dat de brandblussser goedgekeurd is wanneer deze in het groen staat. Laat dit dus altijd controleren voor de zekerheid!

   Let op vorst!
   Niet alles blusser kunnen tegen vorst. Dit staat vermeldt op het etiket. Heb je de brandblusser niet in een warme omgeving gestald tijdens de winter, laat hem dan keuren.

   Niet gebruiksklaat
   Wanneer je boot verzekerd is stelt de verzekering hieraan een aantal eisen. Een daarvan kan zijn dat je brandblusser gebruiksklaar moet zijn. Anders gaan zij niet over tot uitkering van eventuele (brand)schade.


   Boottotaal keurings service


   ** Lever je brandblusser in bij Boottotaal
   (in de maand april) **
   Om je brandblusser te laten keuren, breng je deze voor eind april naar onze locatie in Hedel (Baronieweg 13).

   ** Keuring door onderhoudskundige**

   Jouw brandblusser wordt nauwkeurig onderzocht door een ervaren onderhoudskundige. Ze controleren elk aspect om ervoor te zorgen dat je brandblusser optimaal functioneert in geval van nood.

   ** Officieel Rapport van onderhoud **

   We laten je weten wanneer je jouw brandblusser kan ophalen, samen met een officieel Rapport van onderhoud. Dit rapport dient als bewijs dat je brandblusser is goedgekeurd en voldoet aan alle wettelijke vereisten.


   ** Kosten **
   De kosten voor deze professionele keuringsservice bedragen slechts 9,95. Als je brandblusser onverhoopt aangemerkt als niet gebruiksklaar (in de volksmond afgekeurd), wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aankoop van een nieuwe Neyfik brandblusser bij Boottotaal.

   Boottotaal, altijd goed uitgerust én veilig het water op!

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen