Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 20 Februari 2022

  Jan van Gent 1035 Cabin

  Ga jij voor kwaliteit met een echte Jan van Gent sloep? De polulaire Jan van Gent 1035 Cabin is de grootste sloep uit de Jan van Gent productielijn. Dit model wordt gebouwd sinds 1999 en blijft populair. Deze kajuitsloep met zijn cabin vormt een model tussen een pure sloep en een cruiser en spreekt daarom een grote groep mensen aan. Het is meer dan een sloep om dagjes mee te varen. Wij vertellen je meer.

  De Jan van Gent 1035 Cabin oogt groot en stoer, met een enorme kuip. Het kajuitdak strookt mooi met de rest van de lijnen van de sloep. De kabalaring en de grote kopleguaan benadrukken de sloep uitstraling. Op het teakhouten potdeksel zitten RVS handgrepen. Samen met de dito blokroosters en kuiptafel zorgt dit voor een rijke uitstraling. 

  De Jan van Gent 1035 Cabin is geleverd met motoren van 50 tot 315 pk. Met een lichtere motor vaar je beter bij een lagere snelheid met een zware inboardmotor wordt deze sloep een wolf in schaapskleren. Met een 315 pk haalt deze grote sloep maarliefst 40 km/uur. In combinatie met een boegschroef kun je perfect aanleggen met deze mooie sloep. 

  De inboard motor is netjes ingebouwd in een aparte motorkist om het geluid maximaal te dempen. De technische installatie is netjes weggewerkt. 

  De Jan van Gent 1035 Cabin biedt veel bergruimte. Er zit zelfs een toiletje in. Alle ruimtes in de sloep zijn goed bereikbaar. De kajuit voldoet, zeker voor een korter verblijf. Met het grote schuifluik en de deur open kun  je er aangenaam vertoeven. 

  De Kombuis is netjes en voorzien van de hoogstnoodzakelijke gemakken. In de kuip zijn twee grote koelkasten gemaakt. Van de V-zit kan een tweepersoons bed gemaakt worden en onder de bijbehorende kuiptent kunnen ook mensen slapen. Als de kachel brandt, kan je prima een nachtje aan boord doorbrengen. 

  De Jan van Gent sloepen worden tegenwoordig gebouwd door

  Jan van Gent
  Oosteinderweg 123C
  1432 AH Aalsmeer

  Tips en tricks voor je boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »