Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Sluiten

    Categorieën

    Filters
      Maandag 20 September 2021

      Het perfecte zeilpak voor op het water!

      Als zeiler wil je jezelf goed beschermen tegen de elementen, vooral als het weer wat tegen zit. Een goed zeilpak is dan onmisbaar. Het Helly Hansen Pier zeilpak is een fijne keuze voor zeilers die een all-round pak zoeken voor zowel de binnenwateren als de kustwateren.

      Volledig waterdicht zeilpak

      Het Helly Hansen Pier zeilpak is volledig waterdicht en bestaat uit twee delen. Het pak heeft een hoge kraag om je warm te houden, reflecterende details voor extra zichtbaarheid en neopreen afsluitingen bij de mouwen om te voorkomen dat er water naar binnenkomt. Het pak is gemaakt van Helly Tech performance stof en heeft getapete naden voor extra waterdichtheid. Bovendien is het pak zeer comfortabel en geeft het voldoende bewegingsvrijheid.



      Zeilbroek of zeiljas

      Natuurlijk hebben we pakken voor heren, dames en kinderen. We hebben deze uitgesplitst in zeiljassen en zeilbroeken. Mocht je de kleding liever eerst passen voordat je het aanschaft? Dat kan! Kom gerust langs in onze mooie showroom in Hedel en kies de kleding die je wil. Zo ga je altijd goed uitgerust het water op. Vanzelfsprekend is het geen probleem om je online gekochte zeilpak aan ons te retourneren als het niet lekker zit.

      Helly Hansen Pier zeilpak kopen

      Ben je op zoek naar een nieuw zeilpak? Dan is het Helly Hansen Pier zeilpak zeker een goede keuze. Het pak is verkrijgbaar voor zowel dames als heren en je kunt het zeilpak gemakkelijk kopen via de onderstaande links. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

       

      Tips en tricks voor je boot

      Recente artikelen