Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Maandag 22 Mei 2021

  Goed nieuws voor de snelle zeilers!

  Goed nieuws voor de snelle zeilers!

  Kan het nog lichter en kan het nog sneller? Een vraag die veel zeilers vaak afvragen! Wil je nog sneller varen en de lichtste producten hebben zodat je boot nog sneller gaat?

  Dan wil je topproducten om je zeilen mee te trimmen, bijvoorbeeld een lier die soepel loopt en waarmee je snel een eenvoudig je zeil kunt trimmen.

  Goed nieuws, want wij hebben 500 producten toegevoegd aan onze webshop van het merk Harken!

  Harken is het top merk als het gaat om zeil tuigage, zeiltrim en allerlei zeilaccessoires en is ook marktleider op het gebied van dekuitrusting voor zeiljachten. Veel van de bekende grootschoot overloop systemen zijn door Harken ontwikkeld. Maar denk ook aan swivels en swivel klemmen, rolreefstemen, klemmen, blokken en geleide ogen.

  Wil je snel varen en houd je van topkwaliteit? Dan wil je absoluut producten van Harken hebben! Bekijk gauw ons hele assortiment: https://www.boottotaal.nl/search/harken/?q=harken

  3 leuke weetjes over Harken. Wist je dat?

  • Ze tijdens de Volvo Ocean race en de America’s Cup volop gebruik maken van Harken trimsystemen!
  • De oprichters Peter Harken en zijn broer Olaf geboren werden aan het begin van de Tweede Wereldoorlog uit Nederlandse en Zweedse ouders in Indonesië?

  • Het Harken scheepsblok-, lier-, traveller- en rolsystemen wegens succes zijn aangepast voor gebruik in de industriële sector? De hoge sterkte, het minimale gewicht en de afmetingen maken deze producten perfecte voor touwbeheersystemen met hoge belasting in een reeks industrieën: commerciële scheepvaart, windenergie, architectuur en toneel en theater om er maar een paar te noemen.

  Wij zijn trots om Harken dealer te mogen zijn! Vol passie vertellen onze watersporters u graag alles over Harken. Onze watersporters staan voor u klaar om advies te geven over alles wat met Harken te maken heeft! 

  Tips en tricks voor uw boot

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »