Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Woensdag 14 November 2023

   Etap Clubdag 2023

   Afgelopen 4 november was het zover en werd de jaarlijkse clubdag gehouden bij Boottotaal in Hedel. Met 85 deelnemers was deze gezellige en leerzame dag een groot succes.

   De Etap club bestaat uit ruim 400 Etap eigenaren uit Nederland en België. De Etap Club is erg actief en organiseert van alles zoals één- en meerdaagse zeilevenementen, bedrijfsbezoeken, cursussen, workshops en bijeenkomsten waaronder een jaarlijkse clubdag. Dit jaar mochten wij van Boottotaal deze clubdag organiseren op ons hoofdkantoor in Hedel. Ruim 85 leden waren aanwezig op deze gezellige en informele dag. 

   De dag bestond uit een vol programma dat om 10 uur begon met een hartelijk ontvangst onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers waarna de KNRM een lezing gaf tot aan de lunch. De lezing bestond uit voorbeelden en ervaringen wat de KNRM zoals tegenkomt op het water. Ook gaf de KNRM tips hoe je veilig het water op kunt en hoe je zelf een drenkeling het water uit kan helpen. Al met al zeer leerzaam en interessant.    Vervolgens werd iedereen uitgenodigd voor een heerlijke lunch samen met de trainers van de workshops in de middag. Na de lunch vertrok iedereen naar een van de zeven workshopruimtes die waren aangeven per kleur. De workshops en trainingen die op het programma stonden waren:

   • Zeiltrimmen door NorthSails
   • Navigatie door Navionics
   • Polyester reparatie door International
   • Splitsen en knopen door On Deck
   • Poetsen en polijsten door Riwax
   • Brandveiligheid door Exalto
   • kunst schilderen   De leden konden deelnemen aan twee van bovenstaande workshops met daartussen een pauze in de centrale hal. Aan het eind van de twee workshops was er tijd om te socializen onder het genot van een hapje en een drankje met aansluitend een winter barbecue. Tijdens de barbecue werd er nog volop gesproken over de inhoud van de workshops en werden er alweer plannen gemaakt voor het nieuwe vaarseizoen. Daarnaast was er mogelijkheid om tweedehands spullen te verkopen of gebruik te maken van de aanbiedingen van Boottotaal. Rond 21:00 uur gingen de laatste deelnemers richting huis. Het was een topdag die voor herhaling vatbaar is!

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen