Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Dinsdag 6 April 2023

   De wereld van boot verzekeringen!

   De temperaturen stijgen langzaam. De eerste bootjes liggen al in het water. Nog even en je geniet weer van zorgeloze vaartochten! Maar wat als er onverhoopt iets gebeurt en je niet weet of je voldoende verzekerd bent? Helaas horen we nog te vaak verhalen van mensen die dachten goed verzekerd te zijn, en toch met duizenden euro's schade achterbleven.

   De wereld van boot verzekeringen!

   De wereld van boot verzekeringen kent grote verschillen. Niet alleen in de vorm waarop je je boot kan laten verzekeren, maar ook tussen de verschillende polissen. Bovendien is de vraag of je als boot bezitter voldoende weet van de terminologie van de polis.

   Is eigen gebrek meeverzekerd in de bootverzekering? En wat is het precies? Weet je zeker dat de inboedel ook gedekt is? En hoe zit het met een eventuele vaste ligplaats, is deze meegenomen in de voorwaarden? Het is belangrijk om precies te weten wat wel en niet gedekt is. 

   Voorkom verrassingen bij boot verzekeringen

   Door je eigen verzekering eens onder de loep nemen voorkom je verrassingen. Onafhankelijk specialist in boot verzekeringen Klomp BV heeft een handig overzicht voor je gemaakt.


   * = Zelfbediening ** = Zelfbediening *** = Onafhankelijk adviseur

   Twijfel je of je boot verzekering alles dekt wat je wilt? Neem dan gerust contact met ons op en wij laten het toetsen!

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen