Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Zondag 23 Oktober 2022

   Biminitop op maat?

   Biminitop op maat kopen? Het kan, maar het is een kostbare uitgave. In onze webshop vind je daarom allerlei soorten biminitops in verschillende maten en hoogtes. Hierdoor is de kans dat jij een fijne parasol voor jouw boot vindt erg groot. Omdat wij begrijpen dat de parasol bij jouw interieur moet passen, vind je in onze webshop biminitops in diverse kleuren. Een witte, grijze, beige, rode, zwarte of blauwe biminitop kopen? Bekijk ons assortiment parasols en kies degene die aan jouw wensen voldoet.


   Biminitop kopen

   Een biminitop met standaard maatvoering aanschaffen, is een goed idee. Het is namelijk vele malen goedkoper dan het op maat laten maken van een boot parasol. Vrijwel alle bimini’s in onze webwinkel zijn van ons eigen merk. Hierdoor kunnen we ze voordelig aanbieden. Ben je op zoek naar biminitop onderdelen, dan hoef je daarvoor niet naar een ander adres. Van RVS railingsbevestiging tot buiskapbeslag; wij hebben alles in huis om jouw bimini boot parasol op een veilige en eenvoudige manier te monteren. Biminitop op maat kopen? Vaak is het niet nodig. Door voor een standaard maatvoering te kiezen, gooi je geen onnodig geld overboord.


   Bimini boot parasol

   Een heerlijke zonnige dag op het water. Het is fantastisch, maar soms kan de temperatuur te hoog oplopen. Vooral wanneer je ergens voor anker ligt. Schaduw creëren, is in dat geval de oplossing. Met een boot parasol ben je bovendien niet enkel beschut tegen de felle zon; ook voor een (onverwachte) regenbui of flinke windhoos biedt de overkapping uitkomst. Onze bimini boot parasols zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bestel jij een parasol, dan gaan we direct aan de slag. Jouw pakket wordt zorgvuldig ingepakt, waarna we proberen deze op de dag van bestelling te verzenden.

   Meer informatie

   Een boot parasol op het oog, maar heb je een vraag? Wij zitten klaar om deze te beantwoorden. Meer weten over één van onze andere producten of wil je graag een vrijblijvend advies? Onze specialisten zijn er om jou zelfverzekerd en veilig het water op te helpen. Boot parasol kopen? Bij Boottotaal vind je meer dan 40.000 artikelen op het gebied van bootaccessoires.

   Tips en tricks voor je boot

   Recente artikelen