Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Watersport winkel

   Watersport winkel

   Hoe heerlijk is het om even rond te neuzen in een watersportwinkel. Boottotaal is de online watersportwinkel van Nederland waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week heerlijk kunt rondkijken en ideeën opdoen voor je boot. Zelfs als je een nieuwe boot zoekt kun je bij ons terecht. Wij weten als geen ander hoe verslavend het is om bootjes en allerhande watersportartikelen te bekijken. Het is immers je hobby, laten we het een verslaving noemen. Boottotaal is bij uitstek de online watersportwinkel waar je alles kunt kopen voor je motorboot, zeilboot, sloep, rubberboot, SUP, roeiboot of kano! Al sinds 2008 leveren we alles snel thuis in een mooie verpakking en zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands en Belgisch grootste watersportwinkel. 

   Watersport winkel online

   Jij gaat goed uitgerust het water op met onze online watersport winkel. Naast ons uitgebreide assortiment en snelle levering geven we je ook graag advies over je online bestelling of over alle andere zaken rondom jouw boot. Al jaren mogen we met trots het thuiswinkel waarborg voeren voor onze watersportwinkel online. Zo ben jij gegarandeerd van een veilige en betrouwbare aankoop. Het leuke van onze online watersportwinkel is dat er ook watersporters werken met dezelfde hobby als jij zelf. Zo weten we altijd wat we jou het beste kunnen adviseren. Ook retourneren gaat gemakkelijk in onze watersportwinkel online en staat jouw geld weer direct op je rekening. 

   Hierbij enkele voordelen van onze watersportwinkel

   • Veel voorraad
   • Alles voor je boot
   • Specialistisch advies
   • Eenvoudig retourneren
   • Een team enthousiaste watersporters


   Watersportzaak

   Onze watersportzaak heeft eigen chauffeurs om ook de buitenboordmotoren en rubberboten op het juiste adres te bezorgen. Dit kan zelfs op de haven bij jouw boot. Boottotaal is een watersportzaak met ruim 40.000 watersportartikelen op voorraad en meer dan 13 jaar ervaring als online watersportwinkel. En heeft onze watersportzaak iets niet? Wij regelen het voor jou! Want wij als team van Boottotaal hebben de missie om iedereen goed uitgerust het water op te laten gaan. Een watersportzaak met het echte watersport DNA!


   We zien je graag op Boottotaal.nl, dé watersport winkel van de Benelux!