Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verdien beloningen

   Jou als watersporter goed uit gerust het water op te helpen. Dat is waar we iedere dag voor opstaan. Het vertrouwen dat je ons geeft om dat al 15 jaar te doen maakt ons blij en trots! Juist daarom hebben we bijzondere aankondiging! Het is met groot genoegen dat we je onze meest exclusieve aanbieding ooit presenteren: de Captain's Club! ⚓

   Hoe werkt het?

   Als lid van de Captain's Club ontvang je voor iedere euro die je uitgeeft 1 bonuspunt. Dit betekent 100 bonuspunten voor een bestelling van €100,- Met deze bonuspunten kun je sparen voor mooie beloningen en exclusieve voordelen!

   De bonuspunten worden na je inschrijving automatisch bijgehouden in je Captain's Club account. Bij een nieuwe bestelling worden de punten toegevoegd. Maak je juist gebruik van een voordeel dan worden er punten van je totaal afgehaald. 

   Lid worden van de Captain's Club

   Lid worden is heel eenvoudig. In de winkelwagen van je bestelling kan je direct aanmelden. Hiermee activeer je het Captain's Club account. Alle inzichten en historie van jouw bonuspunten vind je onder het kopje "beloningen". 

   Direct lid worden? Dat kan hier! Bovendien ontvang je 10 bonuspunten voor alleen je inschrijving!

   Beloningen

   Allemaal leuk en aardig zo'n Captain's Club, maar waarom zou ik lid worden? Het antwoord is simpel. Je krijgt het voordeel wat je verdient. Je spaart je bonuspunten voor de beloningen die je zelf wil! Bovendien is dit maar het begin. In de toekomst worden er beloningen toegevoegd en vinden en exclusieve acties plaats voor de leden van de Captain's Club!

    

     Bonuspunten50150250350
     Beloningen€5€18€36€48

     

   Voorwaarden

   Vanzelfsprekend zijn er ook een aantal voorwaarden die gelden aan het lidmaatschap van de Captain's Club. Niets bijzonder, maar altijd goed om door te nemen.

   De voorwaarden vind je hier.