Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Rubberbootpompen

   Met de hand een rubberboot oppompen is niet altijd een dankbare taak. Gelukkig zijn er elektrische rubberbootpompen waarmee je in een handomdraai een rubberboot, kajak, luchtbed of supboard oppompt!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten
   Bravo GM 4 ALU R.E.D. handpomp

   Bravo GM 4 ALU R.E.D. handpomp

   Deze handpomp schakelt automatisch over van doub...

   Deliverytime

   35,80
     Voordeel pakker
     Bravo BST 800 Battery 12 V

     Bravo BST 800 Battery 12 V

     Elektrische luchtpomp voor het opblazen voor o.a...

     Deliverytime

     238,-

       Rubberbootpompen

       Bij Boottotaal vindt je de rubberbootpompen van Bravo. Deze zijn zeer krachtig en compact waardoor ze ideaal zijn voor gebruik aan boord.


       Waar moet je op letten bij het kopen van een rubberbootpomp?

       Een rubberbootpomp gebruik je niet alleen voor het opblazen van een rubberboot, maar ook luchtbedden, strandballen, kajaks, kites, sup-boards etcetera kun je ermee oppompen. Vaak zit er ook een zuigfunctie op de pomp waarmee je de lucht weer uit het voorwerp kunt halen. Rubberbootpompen zijn er in verschillende varianten:

       • Boot pomp op accu: sommige rubberbootpompen hebben een accu zodat je de boot  (en dergelijke) draadloos kunt oppompen. Deze accu kunt je opladen met een 12V en/of 240V aansluiting.
       • Rubberbootpomp met drukregeling: je kunt op de pomp instellen hoeveel bar er het opblaasbare object moet (dat staat aangegeven op de gebruiksaanwijzing van het object). De pomp slaat dan automatisch af zodra het aantal bar/psi is bereikt.
       • Rubberbootpomp met drukmeter: sommige pompen hebben een manometer waarop je het aantal bar/psi kunt aflezen.
       • Luchtpomp rubberboot 12V: de elektrische rubberbootpompen in onze watersport webshop hebben vaak een 12V aansluiting zodat je ze ook zonder walstroomaansluiting kunt gebruiken.

        Wanneer je een rubberbootpomp koopt, moet je goed letten op de capaciteit van de pomp. Die moet groot genoeg zijn om het opblaasbare object volledig op te kunnen pompen. In de productomschrijving lees je hoeveel bar/psi de pomp maximaal kan pompen. Hoeveel psi je rubberboot nodig heeft, staat op de gebruiksaanwijzing van je rubberboot. Zeker bij een grote rubberboot is het belangrijker dat de pomp veel liters lucht per minuut in de boot kan pompen, zodat hij snel gevuld is. Ook deze capaciteit staat aangegeven in de productomschrijving.


       Bravo rubberbootpompen

       De Bravo rubberbootpompen zijn geliefd bij watersporters dankzij de kwaliteit, capaciteit en compactheid van deze pompen. De pompen zijn vrij klein en goed draagbaar waardoor je ze makkelijk kunt opbergen en meenemen. Een bestseller in ons assortiment is de Bravo BTP12 elektrische luchtpomp (12V). Deze is zeer krachtig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. De pomp heeft een manometer, automatische drukregeling, een zuigfunctie en een luchtfilter. De Bravo-pomp wordt geleverd in een schoudertas zodat je hem gemakkelijk meeneemt.

       Heb je nog vragen over de rubberbootpompen? Neem gerust contact met ons op.