Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Steigerkikkers

   Kikkers en bolders op de steiger zijn een handig hulpmiddel om je boot gemakkelijk vast te leggen aan de steiger. Door vaste kikkers en bolders op je steiger te monteren zitten deze bevestigingspunten altijd op de juiste plaats.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   9 Producten

   Steigerkikkers

   Naast kikkers en bolders voor op de steiger hebben we ook aanlegringen. Deze aanlegringen kun je gebruiken om een landvast door heen te halen. De kikkers en bolders voor op de steiger hebben we in diverse materialen. Denk hierbij aan kunststof, aluminium en rvs. Alle materialen zijn duurzaam gefabriceerd voor een lange levensduur buiten op de steiger. Zo kun je veilig je boot afmeren aan de steiger. Zelfs met harde wind. Naast de standaard bolders voor op de steiger hebben we nu nieuw in ons assortiment kikkers welke klapbaar zijn. Zodra je gaat varen of je boot is een tijdje weg van de steiger kun je deze kikkers inklappen. Zo stoot je nooit meer je voeten aan de kikker. Alle bolders en kikkers voor op de steiger kun je monteren door gebruik te maken van schroeven of bouten en moeren. Voor extra stevigheid raden wij aan om deze vast te zetten met bouten en moeren. Zo ben je verzekerd van een degelijke montage van de steiger kikkers en bolders. 

   Bevestiging boot aan steiger

   Een goede bevestiging van je boot aan de steiger is van essentieel belang. Niet alleen stevige bolders of kikkers horen daarbij maar ook stevige landvasten. Zorg dat je altijd de juiste dikte landvast gebruikt om je boot aan te leggen aan de bolder of kikker op je steiger. Daarnaast mag er niet te veel spanning op de landvasten komen door de boot te strak aan een bolder vast te leggen. Zorg dat je boot kan vieren. Eventueel kun je nog gebruik maken van een landvastveer. 


   Bolder voor steiger

   Alle bolders voor de steiger worden door ons uit voorraad geleverd. Naast de vaste bolders leveren we ook bolders voor portable gebruik. Dit wil zeggen dat je deze bolder kunt klemmen tussen de steigerplanken. Als je weer vertrekt met de boot kun je deze bolder weer meenemen. Daarnaast is dit ideaal voor onderweg. Want het gebeurt vaak dat de vaste kikkers en bolders in een haven net niet op de juiste plek zitten gemonteerd. Deze Portacleat zoals deze genoemd wordt, is voorzien van een aanlegring. Zodat je gemakkelijk er een landvast doorheen kunt halen.

   Bolders en kikkers kopen voor op de steiger

   Bij Boottotaal op de webshop is een extra groot assortiment bolders en kikkers aanwezig voor op de steiger. Deze stevige bolders zijn scherp geprijsd en gemaakt van top kwaliteit. Zo bestaat het assortiment uit Allpa, Talamex en Dockedge bolders. Dit zijn gerenommeerde merken in de watersport. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit bolders voor op de steiger. Ook hebben we diverse andere toebehoren voor fenders in ons assortiment. Wil je bijvoorbeeld stootwillen kopen of fenderlijnen? Bij Boottotaal vind je alles wat je nodig hebt om goed uitgerust het water op te gaan!