Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Accubakken

   De voordelen van een accubak voor op de boot zijn groot. Voor elk formaat accu levert Boottotaal een passend accubak. Bekijk ons assortiment.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   28 Producten
   Talamex accubak 60A

   Deliverytime

   90,60
     Accuhouder met band groot

     Deliverytime

     12,10
       20% korting
       Talamex accubak 30A

       Deliverytime

       66,50
         Accu houder rvs

         Deliverytime

         30,70
           Accuklemmen

           Deliverytime

           21,11
             Talamex acculader

             Deliverytime

             83,60
               Accuklemmen 2 stuks

               Deliverytime

               13,80

                 Accubakken

                 Een accu in de boot hoort in een accubak of accubox. De accubak zorgt er voor dat de accu niet kan schuiven in de boot en mocht de accu onverhoopt gaan lekken worden de zuren opgevangen in de accubak. Daarnaast wordt de kans op kortsluiting ook verkleint door de accu in een accubak te plaatsen. Er wordt namelijk een deksel geleverd bij alle accubakken. Naast een deksel wordt er ook een bevestigingsband geleverd bij de accubak. Zo kunt u gemakkelijk de accubak vastzetten in de boot. De accubakken zijn geschikt voor semitractie accu's, lood accu's, Lithium accu's, AGM accu's en Gel accu's. 

                 Accubak klein

                 Voor zowel kleine accu's als grote accu's. Meet uw accu goed op en kies de juiste accubak. Bij alle accubakken staan de binnen en buiten maten vermeld. Naast de standaard accubakken leveren we ook accubakken geschikt voor 2 accu's. Zo kunt u gemakkelijk 24 volt creëren in 1 accubak. 

                 Accubak met 12v aansluiting

                 Naast de standaard accubakken zijn er ook speciale accubakken met 12 volt aansluitingen aan de buitenzijde. Op deze accubak kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een elektromotor aansluiten zonder de accubak te openen. Dit is extra veilig en zo voorkomt u kortsluiting. Daarnaast zijn deze accubakken voorzien van een USB aansluiting en een zekering. Afhankelijk van de zwaarte van de elektromotor kiest u voor de juiste accubak met de passende zekering. Deze accubakken hebben we van de merken Minn Kota, Talamex, Haswing en Easterner. 

                 Accubak kopen

                 Voor elk type accu levert Boottotaal een passende accubak. De accubakken zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Alle accubakken worden uit voorraad geleverd. Naast accubakken hebben we ook accu's, accukabels en aansluitingen, accuschakelaars en zekering materiaal. Voor vragen over een van onze accubakken of overig elektra assortiment staan wij u graag te woord!