Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Victron

  Een goede stroomvoorziening aan boord wordt steeds belangrijker. Niet alleen om uw vertrouwde kop koffie te zetten tijdens het varen, maar ook voor alle elektrische apparatuur waarmee u navigeert op zee. Victron is expert op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Op veel boten zien we de blauwe Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  134 Producten
  Aanbieding
  Victron MPPT Control
  € 84,95

  Victron

  Een goede stroomvoorziening aan boord wordt steeds belangrijker. Niet alleen om uw vertrouwde kop koffie te zetten tijdens het varen, maar ook voor alle elektrische apparatuur waarmee u navigeert op zee. Victron is expert op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Op veel boten zien we de blauwe acculaders en omvormers en zonnepanelen van dit merk terug. Boottotaal is een officiële online Victron dealer met een ruime selectie producten van dit merk. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze snel in huis heeft.

  Victron Phoenix omvormer

  Victron staat al jarenlang bekend om de kwalitatieve omvormers. Zeker aan boord zijn deze onmisbaar. Een omvormer wordt gebruikt om stroom om te vormen zodat u huishoudelijke en andere elektronische apparatuur aan boord kunt blijven gebruiken, ook wanneer u niet aan de walstroom ligt. Een omvormer kan 12 v of 24 v omvormen naar 230 volt. De Victron Phoenix-serie bestaat uit verschillende soorten zuivere sinus omvormers voor verschillende toepassingen aan boord. Welke omvormer u nodig heeft hangt af van de apparatuur en accu’s die u aan boord heeft.

  Victron acculader

  Met een Victron acculader kunt u de accu’s aan boord opladen zodat u tijdens het varen stroom aan boord heeft. Bijvoorbeeld om koffie te zetten en om de koelkast gekoeld te houden. En ook uw navigatie-apparatuur en verlichting heeft stroom nodig. Victron heeft een aantal series acculaders waaronder de Victron Blue Smart en Victron Phoenix. De Victron Blue Smart acculader kunt u verbinden met de VictronConnect-app om de acculader op afstand te kunnen configureren en uitlezen.

  Victron Multiplus

  Geliefd bij vele watersporters is de Victron Multiplus. Deze combineert een zuivere sinus omvormer met een geavanceerde acculader zodat u zowel uw accu’s kunt laden als stroom kunt omvormen. De Victron Multiplus geeft u de zekerheid dat u altijd en overal stroom aan boord heeft. Ook de Victron Quattro is een combinatie van een omvormer en een acculader. Het verschil met de Victron Multiplus is dat de Quattro twee AC-ingangen heeft waardoor hij zowel op een generator als op walstroom kan worden aangesloten.

  Naast omvormers en acculaders biedt Victron zonnepanelen zodat u zelf uw stroom kunt opwekken aan boord. Heeft u nog vragen over de producten van Victron? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »