Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Victron

   Victron

   Een goede stroomvoorziening aan boord wordt steeds belangrijker. Niet alleen om uw vertrouwde kop koffie te zetten tijdens het varen, maar ook voor alle elektrische apparatuur waarmee u navigeert op zee. Victron is expert op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Op veel boten zien we de blauwe acculaders, omvormers en zonne... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   189 Producten
   BLUETOOTH
   Victron SmartSolar MPPT 100/20 (12/24/48V)

   Deliverytime

   169,96
     BLUETOOTH
     Victron SmartSolar MPPT 100/15

     Victron SmartSolar MPPT 100/15

     Bluetooth Smart ingebouwd! Zonnelader voor 12V o...

     Deliverytime

     149,96
       25% korting
       Victron BlueSolar MPPT 75/15

       Victron BlueSolar MPPT 75/15

       Zonnelader voor 12V of 24V systemen (autoselect)...

       Deliverytime

       94,95
         BLUETOOTH
         Victron SmartSolar MPPT 100/30

         Victron SmartSolar MPPT 100/30

         Zonnelader voor 12V of 24V systemen (autoselect)...

         Deliverytime

         244,94
           Geldig t/m 10 oktober
           Victron BlueSolar MPPT 75/10

           Victron BlueSolar MPPT 75/10

           Zonnelader voor 12V of 24V systemen (autoselect)...

           Deliverytime

           84,95

             Victron

             Victron

             Een goede stroomvoorziening aan boord wordt steeds belangrijker. Niet alleen om uw vertrouwde kop koffie te zetten tijdens het varen, maar ook voor alle elektrische apparatuur waarmee u navigeert op zee. Victron is expert op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Op veel boten zien we de blauwe acculaders, omvormers en zonnepanelen van dit merk terug. Boottotaal is een officiële, online Victron dealer met een ruime selectie producten van dit merk. Deze zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze snel in huis heeft. Bestel uw Victron producten daarom vandaag nog bij Boottotaal!

             Een Victron omvormer van Boottotaal

             Victron staat al jarenlang bekend om de kwalitatief hoogwaardige omvormers. Zeker aan boord zijn deze onmisbaar. Een omvormer wordt gebruikt om stroom om te vormen zodat u huishoudelijke- en andere elektronische apparatuur aan boord kunt blijven gebruiken. Dit kan zelfs wanneer u niet aan de walstroom ligt. Een omvormer kan 12v of 24v omvormen naar 230 volt. De Victron Phoenix-serie bestaat uit verschillende soorten zuivere sinus omvormers voor verschillende toepassingen aan boord. Welke omvormer u nodig heeft hangt af van de apparatuur en accu’s die u aan boord heeft. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers.

             Een Victron acculader van Boottotaal

             Met een Victron acculader kunt u de accu’s aan boord opladen zodat u tijdens het varen stroom aan boord heeft. Wilt u bijvoorbeeld koffie zetten of de koelkast gekoeld houden? Dan is een Victron acculader ideaal. Ook uw navigatieapparatuur en verlichting heeft stroom nodig. Victron heeft een aantal series acculaders waaronder de Victron Blue Smart en Victron Phoenix. De Victron Blue Smart acculader kunt u verbinden met de Victron Connect-app om de acculader op afstand te kunnen configureren en uitlezen. U bestelt uw Victron acculader uiteraard eenvoudig online bij Boottotaal

             Een Victron multiplus van Boottotaal

             Geliefd bij vele watersporters is de Victron Multiplus. Deze combineert een zuivere sinus omvormer met een geavanceerde acculader zodat u zowel uw accu’s kunt opladen als stroom kunt omvormen. De Victron Multiplus geeft u de zekerheid dat u altijd en overal stroom aan boord heeft. Ook de Victron Quattro is een combinatie van een omvormer en een acculader. Het verschil met de Victron Multiplus is dat de Quattro twee AC-ingangen heeft waardoor hij zowel op een generator als op walstroom kan worden aangesloten.

             Een Victron zonnepaneel van Boottotaal

             Naast omvormers en acculaders biedt Victron zonnepanelen zodat u zelf uw stroom kunt opwekken aan boord. Op deze manier komen alle bovenstaande Victron producten nog beter tot hun recht. U schaft uw Victron zonnepaneel natuurlijk eenvoudig online aan bij Boottotaal!

             Een Victron blue smart accumotor van Boottotaal

             Ook voor een accumotor van Victron kunt u bij Boottotaal terecht. Het is ideaal om een accumotor van een kwalitatief goed niveau te hebben op het water en daarom raden we u zeker aan om een Victron blue smart accumotor aan te schaffen!

             Vragen over Victron producten van Boottotaal?

             Als u vragen heeft over een Victron easysolar of een ander product uit onze webshop, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Ons team staat altijd voor u klaar en samen komen we overal uit!