Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Sikaflex

   Wij zijn trots op onze samenwerking met Sika en hun uitstekende producten, waaronder Sikaflex. Met Sikaflex bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor een breed scala aan toepassingen in de scheepsbouw, zoals het verlijmen van dekbeslag en luiken, het afdichten van Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   60 Producten
   Voordeel pakker
   Sikaflex 291i - 300ml

   Sikaflex 291i - 300ml

   Sikaflex® 291i is een afdichtkit die speciaal v...

   Deliverytime

   12,95
     Sika® Primer 206 G+P 30 ml

     Sika® Primer 206 G+P 30 ml

     Voor de voorbehandeling van hechtvlakken.

     Deliverytime

     14,-
       Voordeel pakker
       Sika primer 290 DC

       Sika primer 290 DC

       Voorbehandelingsmiddel voor hout en andere poreu...

       Deliverytime

       14,65
         Sika® Primer 206 G+P 250 ml

         Sika® Primer 206 G+P 250 ml

         Voor de voorbehandeling van hechtvlakken

         Deliverytime

         51,50

           Sikaflex

           Wij zijn trots op onze samenwerking met Sika en hun uitstekende producten, waaronder Sikaflex. Met Sikaflex bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor een breed scala aan toepassingen in de scheepsbouw, zoals het verlijmen van dekbeslag en luiken, het afdichten van patrijspoorten, het rubber van een teakdek en het verlijmen van hout, metaal en kunststof.


           Multifunctionele Sikaflex kit voor elke situatie

           Ons uitgebreide assortiment aan Sika producten omvat ook Sikaflex, een multifunctionele afdichtkit voor maritieme toepassingen die in vrijwel alle situaties kan worden toegepast. Het is een ideale kit voor het maken van elastische, trillingsbestendige naadafdichtingen, zowel binnen als buiten vanwege de weerbestendigheid. Sikaflex hecht ook zeer goed op producten die veelvuldig worden gebruikt in de scheepsbouw, zoals hout, metalen, metaalprimers, keramische materialen en verschillende kunststoffen.


           Sikaflex 291, Sika flex 292, Sikaflex 252 en meer

           Bij Boottotaal bieden wij verschillende Sikaflex producten aan, waaronder Sikaflex 252, geschikt voor dynamisch belaste elastische structurele lijmverbindingen voor hout, metalen, aluminium en meer. Voor extra sterke kit raden wij Sikaflex 292 aan, geschikt voor alle lijmverbindingen, zowel onder als boven de waterlijn. Alleen transparante kunststoffen en mineraalglas mogen niet met Sikaflex 292 worden gelijmd.


           Sikaflex producten kopen bij Boottotaal

           Bij Boottotaal mah je vertrouwen op de hoogste kwaliteit Sikaflex producten Bestel nu en geniet van de beste service en snelle levering. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met Sikaflex van Boottotaal.