Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Hook & Moor

   Zoek je een veilige en snelle manier om je boot af te meren? Dan is de Hook & Moor bootshaak echt iets voor jou. Deze in lengte verstelbare pikhaak heeft een innovatieve kop waarmee je je landvast in één beweging door een aanlegring kunt halen of over een kikker kunt leggen. Je hoeft dus niet meer van ... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten
   Voordeel pakker
   Hook and Moor - Boothaak

   Hook and Moor - Boothaak

   De Hook & Moor is een innovatieve, nieuwe varian...

   Deliverytime

   155,-

     Hook & Moor

     Zoek je een veilige en snelle manier om je boot af te meren? Dan is de Hook & Moor bootshaak echt iets voor jou. Deze in lengte verstelbare pikhaak heeft een innovatieve kop waarmee je je landvast in één beweging door een aanlegring kunt halen of over een kikker kunt leggen. Je hoeft dus niet meer van boord te springen of andere gevaarlijke capriolen uit te halen om je boot vast te leggen. De Hook & Moor bootshaak koop je makkelijk en snel online bij Boottotaal.


     Hoe werkt de Hook & Moor bootshaak?

     De Hook & Moor bootshaak is een innovatief product waar al vele watersporters gebruik van maken. U bevestigt de landvastlus aan de karabijnhaak. Vervolgens ‘grijpt’ je met de haak de aanlegring vast en trekt je aan de steel. Door de trekkende beweging draait de ring met daaraan de karabijnhaak zodat de lijn door de ring wordt getrokken. U kunt de bootshaak ook gebruiken om een lijn om een steigerkikker of meerpaal te leggen. Door de draaiende kop te blokkeren, is de Hook & Moor haak bovendien als ‘gewone’ pikhaak in te zetten.

     De bootshaak is verkrijgbaar in drie lengtes: 180, 250 en 320 cm. Het betreft hier de maximale lengte wanneer de telescopische steel helemaal is uitgeschoven.

     Voordelen Hook & Moor bootshaak

     Dit zijn de voordelen van de Hook & Moor bootshaak ten opzichte van een standaard bootshaak:

     •   Veilig afmeren: je hoeft niet meer van boord te springen om de lijn over de kikker of bolder te leggen of door de aanlegring te halen. Hierdoor wordt het afmeren een stuk veiliger.
     •   Eén persoon: je heeft geen extra handen meer nodig om de boot af te meren. Met de Hook & Moor bootshaak legt je de voor- en achterkant van de boot in één beweging vast.
     •   Makkelijk op te bergen: de telescopische steel kan helemaal worden ingeschoven zodat je de bootshaak makkelijk kunt opbergen.
     •   Drijvend: wanneer de bootshaak in het water valt, blijft hij gewoon drijven.
     •   Makkelijk voor anker gaan: je kunt de bootshaak ook gebruiken om de landvast vast te maken aan een ankerboei.

     Heeft je nog vragen over de bootshaak van Hook & Moor? Neem gerust contact met ons op.