Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Steigerkikkers

  Kikkers en bolders op de steiger zijn een handig hulpmiddel om uw boot gemakkelijk vast te leggen aan de steiger. Door vaste kikkers en bolders op uw steiger te monteren zitten deze bevestigingspunten altijd op de juiste plaats.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten

  Steigerkikkers

  Naast kikkers en bolders voor op de steiger hebben we ook aanlegringen. Deze aanlegringen kunt u gebruiken om een landvast door heen te halen. De kikkers en bolders voor op de steiger hebben we in diverse materialen. Denk hierbij aan kunststof, aluminium en rvs. Alle materialen zijn duurzaam gefabriceerd voor een lange levensduur buiten op de steiger. Zo kunt u veilig uw boot afmeren aan de steiger. Zelfs met harde wind. Naast de standaard bolders voor op de steiger hebben we nu nieuw in ons assortiment kikkers welke klapbaar zijn. Zodra u gaat varen of uw boot is een tijdje weg van de steiger kunt u deze kikkers inklappen. Zo stoot u nooit meer uw voeten aan de kikker. Alle bolders en kikkers voor op de steiger kunt u monteren door gebruik te maken van schroeven of bouten en moeren. Voor extra stevigheid raden wij aan om deze vast te zetten met bouten en moeren. Zo bent u verzekerd van een degelijke montage van de steiger kikkers en bolders. 

  Bevestiging boot aan steiger

  Een goede bevestiging van uw boot aan de steiger is van esentieel belang. Niet alleen stevige bolders of kikkers horen daarbij maar ook stevige landvasten. Zorg dat u altijd de juiste dikte landvast gebruikt om uw boot aan te leggen aan de bolder of kikker op uw steiger. Daarnaast mag er niet te veel spanning op de landvasten komen door de boot te strak aan een bolder vast te leggen. Zorg dat uw boot kan vieren. Eventueel kunt u nog gerbruik maken van een landvastveer. 

  Bolder voor steiger

  Alle bolders voor de steiger worden door ons uit voorraad geleverd. Naast de vaste bolders leveren we ook bolders voor portable gebruik. Dit wil zeggen dat u deze bolder kunt klemmen tussen de steigerplanken. Als u weer vertrekt met de boot kunt u deze bolder weer meenemen. Daarnaast is dit ideaal voor onderweg. Want het gebeurt vaak dat de vaste kikkers en bolders in een haven net niet op de juiste plek zitten gemonteerd. Deze Portacleat zoals deze genoemd wordt is voorzien van een aanlegring. Zodat u gemakkelijk er een landvast doorheen kunt halen.

  Bolders en kikkers kopen voor op de steiger

  Bij Boottotaal op de webshop is een extra groot assortiment bolders en kikkers aanwezig voor op de steiger. Deze stevige bolders zijn scherp geprijsd en gemaakt van top kwaliteit. Zo bestaat het assortiment uit Allpa, Talamex en Dockedge bolders. Dit zijn gerenomeerde merken in de watersport. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit bolders voor op de steiger. Ook hebben we diverse andere toebehoren voor fenders in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan stootwillen of fenderlijnen. Kortom, bij Boottotaal vind je alles wat je nodig hebt voor je vaarplezier.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »