Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   AquaSignal

   Aqua Signal is een gerenommeerd merk in de maritieme verlichtingsindustrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige navigatieverlichting, zoeklichten, interieurverlichting en andere verlichtingsoplossingen voor boten, jachten en schepen van alle groottes. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1868 en ... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   50 Producten
   Lamp 12V/50W halogeen

   Lamp 12V/50W halogeen

   Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...

   Deliverytime

   48,-
     Lamp 118mm 12V/30W

     Lamp 118mm 12V/30W

     Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...

     Deliverytime

     25,20
       Lamp 114mm 24V/50W

       Lamp 114mm 24V/50W

       Reservelamp voor de handschijnwerper van Aquasig...

       Deliverytime

       83,80

         AquaSignal

         Aqua Signal is een gerenommeerd merk in de maritieme verlichtingsindustrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige navigatieverlichting, zoeklichten, interieurverlichting en andere verlichtingsoplossingen voor boten, jachten en schepen van alle groottes. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1868 en staat bekend om zijn innovatieve benadering van verlichtingstechnologieën voor maritieme toepassingen.

         Kenmerkend voor Aqua Signal

         Een van de kenmerkende aspecten van Aqua Signal-producten is hun uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid, die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagende omgevingen en weersomstandigheden op zee. Of het nu gaat om heldere navigatieverlichting voor veilige vaart, krachtige zoeklichten voor betere zichtbaarheid in het donker of sfeervolle interieurverlichting voor comfort aan boord, Aqua Signal biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel professionele zeilers als recreatieve watersporters.

         Aqua Dignal: esthethiek en ontwerp

         Naast hun focus op functionaliteit en prestaties, hecht Aqua Signal ook veel belang aan esthetiek en ontwerp. Hun producten combineren geavanceerde technologieën met een elegant en eigentijds ontwerp, waardoor ze niet alleen effectief zijn in hun functie, maar ook een aanvulling vormen op het uiterlijk van elk vaartuig.

         Al met al staat Aqua Signal bekend als een betrouwbaar en vooruitstrevend merk in de maritieme verlichtingsindustrie, dat voortdurend blijft innoveren om te voldoen aan de evoluerende behoeften van de wereldwijde maritieme gemeenschap.