Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Geuzenvlag

   Toe aan een nieuwe Geuzenvlag voor op je boot? Boottotaal heb je een ruim assortiment geuzenvlaggen. Een geuzenvlag of geusje mag door elk schip worden gevoerd op de boeg van het schip.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Voordeel pakker
   Geuzenvlag

   Geuzenvlag

   Een geuzenvlag voor elke boot. Diverse maten uit voorraad leverbaar.

   Deliverytime

   8,99

     Geuzenvlag

     De geuzenvlag stamt uit 1572 en werd gevoerd door Nederlandse oorlogsschepen. Dit ontstond tijdens de tachtigjarige oorlog. Daarnaast is de de geuzenvlag het begin geweest van de Nederlandse vlag zoals deze er vandaag de dag uitziet. 


     Geuzenvlag in verschillende maten leverbaar

     Van klein tot groot leveren we geuzenvlaggen. De kleinste geuzenvlag is 20X30 cm en de grootste is 50X75 cm. Daartussen hebben we nog diverse andere maten beschikbaar. Alle geuzenvlaggen voor de boot zijn gemaakt van 100% Spunpolyester en verpakt in blister per stuk. Deze geuzenvlaggen zijn van uitstekende kwaliteit en bestand tegen de verschillende weersinvloeden. 


     Geuzenvlag kopen en bestellen

     Geuzenvlaggen bestel je gemakkelijk online in onze webshop. Je kiest de gewenste maat en wij verzenden dezelfde dag je geuzenvlag naar je op. Naast geuzenvlaggen hebben we ook de bijpassende vlaggenstokken en vlaggenstokhouders. Wil je niet alleen je geuzenvlag vervangen maar ook de Nederlandse vlag? Ook mooie Nederlandse vlaggen leveren wij direct uit voorraad! Bestel vandaag nog je nieuwe geuzenvlag bij Boottotaal!