Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   DoubleLock

   Een boot is een kostbaar bezit dat je met een veilig gevoel wilt achterlaten in de haven. DoubleLock is hét slotenmerk voor boten. Dit Nederlandse merk heeft een uitgebreid assortiment bootsloten waarmee je je boot en buitenboordmotor beschermt tegen diefstal. DoubleLock heeft ook sloten die SCM en ART goedgekeurd zijn en worden daardoor door v... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   27 Producten
   Beugelslot U-Lock voor Beast ART

   Beugelslot U-Lock voor Beast ART

   Origineel beugelslot van het Beast kabelslot van...

   Deliverytime

   50,76
     Double Lock kabelslot 500

     Double Lock kabelslot 500

     Flexibel kabelslot van DoubleLock. Compleet met ...

     Deliverytime

     59,71
       SCM Goedgekeurd
       Double Lock wielklem Compact Buffalo SCM RED

       Deliverytime

       132,-

         DoubleLock

         Een boot is een kostbaar bezit dat je met een veilig gevoel wilt achterlaten in de haven. DoubleLock is hét slotenmerk voor boten. Dit Nederlandse merk heeft een uitgebreid assortiment bootsloten waarmee je je boot en buitenboordmotor beschermt tegen diefstal. DoubleLock heeft ook sloten die SCM en ART goedgekeurd zijn en worden daardoor door veel verzekeraars aanbevolen. Bij elke slot staat vermeld of deze een keurmerk heeft. Dus zoekt je nog een goed bootslot dat aan de voorwaarden van je verzekering voldoet? Bestel dan een gekeurd DoubleLock bootslot online bij Boottotaal.


         DoubleLock bootslot: voor elke boot een geschikt slot

         Of je nu een zeilboot, sloep of motorboot heeft: DoubleLock heeft voor elke boot een geschikt slot. Bij Boottotaal vindt je onder andere de volgende bootsloten van dit merk:

         •   DoubleLock kettinganker: dit oog bevestigt je op de steiger om je sloep, zeilboot of motorboot met een kabel- of kettingslot aan de steiger te kunnen bevestigen. De veiligheidsbouten voorkomen dat het kettinganker kan worden verwijderd.

         •   DoubleLock anti-diefstal ketting: bent je op zoek naar een steigerslot voor je boot? Met een anti-diefstal ketting verbindt je de boot aan de steiger. Dit multifunctionele slot kan ook worden gebruikt om je aanhanger op slot te zetten.

         •   DoubleLock Ship Lock: dit bevestigt je op het dek van je boot zodat je de anti-diefstal ketting op een veilige manier vast kunt maken aan je boot.

         •   DoubleLock buitenboordmotorslot: een buitenboordmotor wordt vaak gestolen. Met een buitenboordmotorslot kan dit eenvoudig worden voorkomen. DoubleLock heeft verschillende gepatenteerde en goedgekeurde buitenboordmotorsloten waarmee je je buitenboordmotor eenvoudig op slot zet.

         •   DoubleLock Beast: een oersterk beugelslot dat je bijvoorbeeld kunt combineren met een kabelslot.

         Naast bootsloten heeft DoubleLock ook sloten voor je aanhanger of trailer, zoals een wielklem, koppelingsslot en disselslot.

         Bootslot kopen bij Boottotaal

         Bij Boottotaal geven we veel om de veiligheid van je boot. En daarom hebben we een groot assortiment sloten voor je boot, waaronder sterndriveslotenbuitenboordmotorslotentrailersloten, hangsloten en meer.