Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Droogtoilet

   Wanneer de nood hoog is, is het prettig om een toilet in de buurt te hebben. Een droogtoilet is dan de oplossing!... Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Droogtoilet

   Zeker op de boot kan een wc niet ontbreken. Heb je geen wc op de boot? Of is het toilet om welke reden dan ook buiten werking? Bij Boottotaal verkopen we droogtoilet zakken van Cleanis. Dit droogtoilet systeem biedt een makkelijke en hygiënische manier om een toilet te creëren op uw boot of sloep.


   Waarom een droogtoilet?

   Bij Boottotaal vind je toiletten en toiletonderdelen van Jabsco, Johnson, Thetford, Allpa en meer. Deze zijn speciaal bedoeld voor de boot. Je hebt de keuze uit een elektrisch of handpomp toilet. Waar je ook voor kiest, je hebt altijd een toevoer en afvoer nodig om het toilet te laten werken. Niet op elke boot is het mogelijk om zo’n systeem aan te leggen, bijvoorbeeld op een sloep. Het kan ook voorkomen dat een toilet op de boot tijdelijk niet kan worden gebruikt omdat de vuilwatertank vol is of de watertank leeg. In al deze gevallen biedt een droogtoilet de oplossing omdat hiervoor geen water of elektriciteit nodig is. Een composttoilet is een voorbeeld van een droogtoilet, maar er zijn ook andere manieren om een wc voor onderweg te creëren, zoals de droogtoilet zakken van Cleanis.


   Droogtoilet zakken voor de boot

   Het droogtoilet systeem van Cleanis bestaat uit hygiënische zakken die je in een opbouwbaar toilet of een toiletpot kunt hangen. De zak bedekt de hele pot en de toiletbril zodat je gewoon kunt zitten op de bril. Na het doen van je behoefte knoop je de zak eenvoudig dicht. In de zak zit een absorberende inlegger die urine en/of ontlasting omzet in een gel. Deze inlegger voorkomt bovendien nare geurtjes. Je kunt de droogtoilet zakken voor de boot gewoon bij het huishoudelijke vuil weggooien. De zakken worden geleverd in een praktische navulverpakking van 12 stuks.


   Boottotaal: alles voor de watersporter

   Boottotaal is opgericht door watersportliefhebbers. Wij weten wat je nodig hebt om maximaal te genieten van het leven aan boord. Inmiddels hebben we één van de grootste online watersportwinkels van Nederland en België. Met meer dan 25.000 producten vind je bij ons altijd wat je zoekt. Mis je toch nog een product of heb je nog vragen over de droogtoilet zakken? Neem gerust contact met ons op.