Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Vetus

   De naam Vetus is onlosmakelijk verbonden met de watersport. Misschien heb je wel een Vetus motor op je boot of een Vetus bootstoel. Vetus ontwikkelt al sinds 1964 innovatieve producten voor de watersportmarkt. Ooit opgericht door de Nederlander Willem den Ouden in Rotterdam, inmiddels ’s wereld meest toonaangevende merk als het gaat om scheeps... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   31 Producten
   Voordeel pakker
   Vetus Marine Diesel Synthetic Engine Oil 10W-40

   Vetus Marine Diesel Synthetic Engine Oil 10W-40

   Vetus Marine Diesel Synthetic Engine Oil 10W-40 is de modere synthetische hoge kwaliteit dieselmotorolie, speciaal ontwikkeld voor hoogbelaste, modern...

   Deliverytime

   10,50
     Vetus Transmission Oil

     Vetus Transmission Oil

     Deze olie bevat toevoegingen die de inwendige metalen delen in keerkoppelingen beschermen tegen slijtage en corrosie, ook bij hoge bedrijfstemperature...

     Deliverytime

     13,50

       Vetus

       De naam Vetus is onlosmakelijk verbonden met de watersport. Misschien heb je wel een Vetus motor op je boot of een Vetus bootstoel. Vetus ontwikkelt al sinds 1964 innovatieve producten voor de watersportmarkt. Ooit opgericht door de Nederlander Willem den Ouden in Rotterdam, inmiddels ’s wereld meest toonaangevende merk als het gaat om scheepsmotoren en toebehoren. Boottotaal is dé online Vetus dealer met een ruime keuze aan producten. De meeste producten worden uit voorraad geleverd waardoor je ze binnen enkele dagen in huis heeft.


       Vetus producten

       Het assortiment van Vetus is zeer uitgebreid. De innovatieve producten worden door Vetus zelf ontwikkeld om de kwaliteit te kunnen bieden waar dit merk voor staat. Alhoewel Vetus vooral bekendstaat om de scheepsmotoren, biedt het veel meer dan dat. Een greep uit de collectie:

       •   Vetus impellers: hiermee kun je een bestaande impeller vervangen. Verkrijgbaar in meerdere maten.
       •   Vetus anodes: ter bescherming van de romp en schroefas van je boot. Een anode/ moet eens in de zoveel tijd worden vervangen. Vetus levert verschillende soorten anodes.
       •   Vetus smeermiddelen: waaronder motorolie, Teflon spray, sterndrive olie, koelvloeistof en meer.
       •   Vetus scheepsschroeven: naast scheepsmotoren, biedt Vetus ook scheepsschroeven in verschillende maten.
       •   Vetus ventilatoren: geruisloze ventilatoren voor de woon-, slaap- en badkamr aan boord.
       •   Vetus bootstoelen: sportieve bootstoelen met uv-bestendige bekleding van kunstleer.
       •   Vetus accu(laders) en omvormers: Vetus biedt alles voor het aanleggen van een complete stroomvoorziening aan boord. Van accu en generator tot acculader en omvormer.

       Dit is slechts een kleine selectie van het gehele assortiment. Ook voor instrumenten, panelen, brandstoftanks en brandstoffilters bent je bij Vetus aan het juiste adres.


       Boottotaal: jouw online watersportwinkel

       Met meer dan 25.000 producten en honderden merken is Boottotaal één van de grootste watersport webwinkels van Nederland en België. Veel van de producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor je ze snel in huis heeft. Vanaf 99 euro is verzending gratis en ruilen en retourneren is geen probleem en. Heeft je nog vragen over de producten van Vetus? Neem dan gerust contact met ons op.