Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Transport

   Met strandwielen die aan de buitenkant van de spiegel van jouw rubberboot zijn bevestigd, kun je de boot (en wat u er ook in stopt) gemakkelijk en zonder veel moeite van en naar het water vervoeren. Ze zijn speciaal ontworpen om het tillen van jouw rubber... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   11 Producten

   Transport

   Rubberboten moeten worden opgeslagen op een droge en luchtige plaats en niet worden blootgesteld aan direct zonlicht om hun kleur zo lang mogelijk te behouden en niet poreus te worden. Bij het opbergen van opblaasbare boten mogen geen zware of scherpe voorwerpen op de boot worden geplaatst om schade te voorkomen. Als de boot voor langere tijd ongebruikt buiten staat, moet deze worden beschermd met een zeildoek. Weer, luchtvervuiling en UV-straling, vooral in gebieden met sterk zonlicht, veroorzaken veroudering en materiaalmoeheid. Voor het stallen van opblaasboten in de winter is het essentieel dat de opblaasboot helemaal droog is om schimmel en beschadiging te voorkomen. Voor het opbergen en vervoeren van rubberboten zijn er verschillende oplossingen om de rubberboten te vervoeren.


   Rubberboot vervoeren met transportwielen

   Om een ​​rubberboot in het water te brengen kan een rubberboot handtrailer of transportwielen voor de rubberboot worden gebruikt waarop de opblaasboot kan worden geplaatst. Als alternatief zijn er rubberbootwielen voor opblaasbare boten beschikbaar, die aan de achtersteven worden vastgeschroefd en gemakkelijk kunnen worden weg geklapt wanneer ze niet worden gebruikt of gaat varen.


   Strandwielen rubberboot

   Om een rubberboot eenvoudig te verplaatsen naar de waterkant of het strand kunnen eenvoudig strandwielen worden geplaatst op de spiegel van de rubberboot. Vaak kunnen rubberboten met harde vloeren niet volledig compact worden opgevouwen. Om het transport in en uit het water te vergemakkelijken, bestaan ​​er strandwielen voor tenders. Maar ook als je niet elke keer de rubberboot wilt opblazen zijn strandwielen handig.