Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Rubberboot zwemtrappen

   Zwemtrappen speciaal voor de rubberboot zijn anders dan gewone zwemtrappen. Een zwemtrap speciaal voor de rubberboot houdt rekening met de ronding van de tubes en de bevestiging in de rubberboot van de zwemtrap. U kunt kiezen uit een touwladder een voorgevormde RVS zwemtrap of een aluminium zwemtrap voor de rubberboot met passende haakjes voor b... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten
   Touwladder voor de boot

   Touwladder voor de boot

   Deze touwladder voor de boot is voorzien van stevige treden. Leverbaar in 3, 4, of 5 treden. Eenvoudige montage aan uw boot.

   Deliverytime

   23,80
     Touwladder 3 / 4 / 5-treden

     Touwladder 3 / 4 / 5-treden

     Zeer geschikt om in noodgevallen weer aan boord te kunnen klimmen

     Deliverytime

     45,90
       Batsystem ladder voor RIB 4-treden

       Batsystem ladder voor RIB 4-treden

       Een zwemtrap die speciaal ontworpen is voor RIB bootjes.

       Deliverytime

       538,99
         Voordeel pakker
         Batsystem ladder voor RIB 5-treden

         Batsystem ladder voor RIB 5-treden

         Een zwemtrap die speciaal ontworpen is voor RIB bootjes.

         Deliverytime

         619,-

           Rubberboot zwemtrappen

           Zwemtrappen speciaal voor de rubberboot zijn anders dan gewone zwemtrappen. Een zwemtrap speciaal voor de rubberboot houdt rekening met de ronding van de tubes en de bevestiging in de rubberboot van de zwemtrap. U kunt kiezen uit een touwladder een voorgevormde RVS zwemtrap of een aluminium zwemtrap voor de rubberboot met passende haakjes voor bevestiging.

           Veiligheid staat voor op! Als u in het water ligt kan het lastig zijn om weer veilig in de rubberboot te komen. Daarom is een zwemtrap speciaal voor de rubberboot een must have aan boord van elke rubberboot. Deze zwemtrappen zorgen er voor dat u gemakkelijk weer in de rubberboot komt na een rondje zwemmen. De zwemtrappen houden speciaal rekening met de beperkte ruimte en de geringe bevestigingspunten in een rubberboot. 

           Touwladder rubberboot

           Een touwladder is een handige zwemtrap aan boord van een rubberboot doordat de rubberboot gemakkelijk is op te bergen. Daarnaast is een touwladder gemakkelijk te bevestigen aan een van de ogen of koord van de rubberboot. Een vaste RVS of aluminium zwemtrap is daartegen weer wat stabieler. Afhankelijk van de ruimte aan boord van de rubberboot kiest u de juiste zwemtrap.