Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je goed uitgerust het water op!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Rubberboottrailer voor rubberboten en roeiboten

  Wanneer je een rubberboot over een wat langere afstand wil vervoeren zonder hem te beschadigen is een rubberboottrailer zeker aan te raden. De trailer zorgt ervoor dat het gewicht van de boot gelijkmatig is verdeeld over de wieltjes, zodat de rubberboot e... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Rubberboottrailer voor rubberboten en roeiboten

  Boottrailer onderdelen

  Als je zelf een trailer hebt, bestel je bij Boottotaal in enkele eenvoudige stappen de bijbehorende rubberboot trailer onderdelen. We hebben een groot assortiment aan onderdelen die handig zijn voor jouw boottrailer. Denk bijvoorbeeld aan trailerlieren, elektrisch of handmatig. Maar we bieden ook: trailersloten, trailerrollen, wielklemmen en koppelingssloten.


  Welke trailer voor mijn rubberboot?

  Wanneer je op zoek gaat naar een trailer voor je rubberboot, is het belangrijk dat je met een aantal dingen rekening houdt. Zorg er van tevoren voor dat je weet wat voor rubberboot je hebt. Als je een boot hebt met een uitneembare bodem, heb je hele andere rollen nodig dan als je een boot hebt met een aluminium bodem.


  Daarnaast moet je jezelf afvragen wat de afstand is waarover je de rubberboot wil vervoeren. Als je alleen maar de boot vanuit het water naar de trailerhelling moet brengen, is een standaardtrailer daar ideaal voor. Maar wanneer je er de snelweg mee op gaat en een langere afstand rijdt, is het belangrijk dat de trailer extra stevig is. Dan kun je beter een iets uitgebreidere trailer kiezen.


  Rubberboottrailer kopen

  Ga jij een rubberboottrailer kopen? Dan ben je bij Boottotaal aan het juiste adres. Met de snelste levering, de beste service en medewerkers die zelf graag op het water zijn te vinden. Kunnen wij je uit eigen ervaring persoonlijk advies geven. Neem contact op. Bel ons op: 0418 - 51 40 18 of stuur een mail naar: [email protected].