Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Wetsuits heren

   Speciaal voor de watersportende mannen hebben we een mooie collectie heren wetsuits. Ons assortiment bestaat uit fullsuits, shorty's en steamers. Afhankelijk van het seizoen en de watertemperatuur kunt u de juiste dikte kiezen.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten

   Wetsuits heren

   Wetsuit heren

   We hoeven u als ervaren watersportliefhebber vast niet te vertellen hoe belangrijk het is om te allen tijde goed voorbereid de boot op te gaan. Niemand houdt van verrassingen op het water en daarom is het maar al te slim om goed voorbereid aan jouw bootavontuur te beginnen. Eén van de zaken die mensen vaak wat over het hoofd zien als het gaat over het voorbereiden op een boottrip, is de kleding die ze aan moeten hebben. Een deel van de mensen vindt dit wat onnodig en misschien zelfs overbodig, maar als specialist op het gebied van watersport, melden we u toch écht graag dat het van belang is dat u in het bezit bent van de juiste kleding. Kortom, wetsuit heren kopen? Dat doet u bij Boottotaal!

   Waarom een wetsuit heren?

   Een vraag die veel gesteld wordt wanneer het aankomt op het treffen van de juiste voorbereidingen voor een komende boottrip is ‘waarom heb ik eigenlijk een wetsuit heren nodig?’. In de eerste instantie is dit misschien wel een terechte vraag, maar wanneer wij als specialist er toch even ons hoofd over buigen, is er eigenlijk maar één correct antwoord te geven: Elke échte watersportliefhebber draagt een wetsuit heren winter. Niet alleen beschermen wetsuits tegen weer en wind, maar wanneer er iets onverwachts gebeurt, denk aan een botsing met een andere boot, bent u met een wetsuit in ieder geval veilig en blijft u warm in het, misschien wel, koude water. Een wetsuit heren is ideaal voor de geoefende watersportliefhebber. Uw wetsuit heren kopen? Dat doet u natuurlijk bij Boottotaal!

   Een wetsuit heren winter van Boottotaal

   Wanneer u op onze website heeft gekeken, zou het u ongetwijfeld zijn opgevallen dat Boottotaal een enorm assortiment aan verschillende producten voor de watersportliefhebber aanbiedt. Dit doen we puur en alleen om het feit dat we het erg belangrijk vinden dat onze klanten te allen tijde keuze hebben. Wanneer u besluit een wetsuit heren winter aan te schaffen bij Boottotaal, bestaat de kans dat u een bepaalde wetsuit erg mooi vindt, waar een andere klant verre van enthousiast wordt van deze wetsuit heren. Een ruim assortiment bij Boottotaal staat voor veel keus en dus vooral de service die u mag verwachten bij de aankoop van uw nieuwe wetsuit heren!

   Vragen, opmerkingen of klachten over een wetsuit heren?>

   Heeft u nog vragen over een wetsuit heren of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Zij helpen u graag met juiste informatie of advies. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 04 18-51 40 18 of via ons online contactformulier. Wij doen er alles aan om u de voordelen van onze prachtige wetsuit heren te laten ervaren bij uw volgende boottrip!