Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Minn Kota Endura

   De meest populaire elektromotoren van het merk Minn Kota zijn die uit de Endura lijn. Deze elektrische buitenboordmotoren zijn ontzettend stil, gemakkelijk te bedienen en bovendien gunstig geprijsd!... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten

   Minn Kota Endura

   Ideaal als instapmodel of wanneer je jouw elektrische boot niet intensief gebruikt. Het merk Minn Kota bestaat al sinds 1934 en is dankzij de hoge kwaliteit de absolute nummer één op het gebied van elektrische buitenboordmotoren en fluistermotoren. Deze producent levert allerlei soorten elektromotoren, zodat je er altijd één kunt vinden die op jouw wensen en type boot aansluit.


   Minn Kota Endura 30

   De lichtste motor uit de Endura-lijn is de Endura 30. Deze buitenboordmotor weegt ongeveer negen kilo, maar heeft voldoende stuwkracht voor een waterverplaatsing van 600 kilo. Heb jij een roeiboot of een kleine rubberboot? Dan is deze motor een goede keus.

   De maximale snelheid van een Endura 30 ligt rond de zeven á 8 kilometer. Maak je gebruik van een rubberboot met rechte spiegel dan valt de snelheid iets lager uit. Je mag dan op een snelheid van 5 a zes kilometer per uur rekenen. De Endura 30 is verkrijgbaar met een 30” schacht oftewel een kortstaart en verbruikt op vol vermogen ongeveer 27 Ampère. Meer weten over de Endura 30? Lees dan de productomschrijving.


   Minn Kota Endura 34

   Met de Minn Kota Endura 34 kan je net iets meer gewicht verplaatsen, dan met de Endura 30. Deze motor behaalt een maximale waterverplaatsing van 700 kilo en is daarmee geschikt voor boten met een lengte van maximaal vier meter. Dit type elektromotor wordt veel toegepast bij roeiboten en kleine zeilboten en heeft een 36 inch schacht. Heeft jouw boot een kortstaartmotor nodig? De diepgang van de Minn Kota 34 is instelbaar waardoor hij zowel als kortstaart- als langstaartmotor kan fungeren. Meer te weten komen over de Endura 34? Lees de productomschrijving.

   Minn Kota Endura 40

   Met een gewicht van ongeveer 12 kilo is de Endura 40 in staat om een maximale waterverplaatsing van 800 kilo te realiseren. Deze elektromotor is sterk genoeg voor (zeil)boten tot 4,5 meter en wordt vaak gebruikt bij roei- en vissersboten.

   Net zoals de Endura 34 heeft de Endura 40 een verstelbare schacht, zodat de elektromotor zowel als kortstaart- en langstaartmotor kan worden toegepast. Meer lezen over deze elektrische buitenboordmotor? Bekijk dan de productomschrijving.


   Minn Kota Endura 50

   Heb jij een grotere boot of vaar je regelmatig met meerdere passagiers? Met de Minn Kota Endura 50 is een maximale waterverplaatsing van zo’n 1200 kilo mogelijk. Het model is inzetbaar voor boten tot vijf meter en is daarom een veel gekozen elektromotor voor visboten, sloepen en kleine zeilboten. Meer te weten komen over de Endura 50? Lees de productomschrijving.


   Minn Kota Endura 55

   De krachtigste motor van de Endura lijn is de Minn Kota Endura 55. Met deze 12 kilo wegende, elektrische buitenboordmotor kan je maar liefst een waterverplaatsing van 1.300 kilo behalen. De elektromotor wordt gebruikt voor visboten, kleine sloepen en zeilboten met een maximale lengte van vijf meter. Het stroomverbruik is op vol vermogen 50 ampère. Lees voor meer informatie ook de productomschrijving.