Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Haswing Osapian

   De elektrische buitenboordmotoren van Haswing zijn compact en van zeer goede kwaliteit, waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Welke Haswing Osapian is het beste voor jou?... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   Haswing Osapian

   De elektrische buitenboordmotoren van Haswing zijn compact en van zeer goede kwaliteit, waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. De Haswing Osapian motoren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat je er één kunt uitkiezen die exact op jouw wensen en behoeftes aansluit. Bijkomende voordelen zijn dat de Haswing Osapian elektromotoren licht in gewicht en milieuvriendelijk zijn. Een betaalbare elektrische buitenboordmotor kopen? Een Haswing Osapian is de juiste keus.

   Welke Osapian kopen?

   De elektrische buitenboordmotoren van Haswing hebben ieder een hoog uitrustingsniveau en zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De motoren worden zowel in de watersport als vissport toegepast en zijn verkrijgbaar in diverse varianten.

   Traploos VS niet traploos

   De elektrische buitenboordmotoren van Haswing zijn verkrijgbaar in een traploze en niet traploze uitvoering. Bij de traploze editie schakel je geleidelijk waardoor je de snelheid zorgvuldig kunt controleren. Dit type motoren is ideaal wanneer je lange afstanden vaart, omdat de motor energiezuiniger is. Ook gaat dit type motoren minder snel kapot.


   Gebruik jij jouw elektrische boot met name om te vissen? Dan gebruik je de motor waarschijnlijk minder intensief. Een niet traploze motor is dan een goede optie. Een niet traploze buitenboordmotor bevat – over het algemeen – vijf versnellingen vooruit en drie achteruit.

    

   Verschillen in LBS

   De Haswing Osapian modellen zijn verkrijgbaar in een 30, 40, 55 en 80 LBS uitvoering. Voor welk type jij het beste kunt kiezen? Dat is geheel afhankelijk van de hoeveelheid stuwkracht die je nodig hebt. Hierbij moet je rekening houden met onder andere het gewicht van de boot en het aantal kilometers dat jij per uur zou willen behalen. Meer weten over het berekenen van het vereiste aantal LBS? Lees dan onze blog over het berekenen van de stuwkracht.

    

   Meer informatie Haswing Osapian

   Wil jij naast een Haswing Osapian buitenboordmotor ook een accu, laadsysteem of andere Haswing accessoires aanschaffen? Het gerenommeerde merk biedt een uitgebreid assortiment bootartikelen aan. Heb je een vraag over één van onze producten? Of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag.