Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Haswing Cayman B55 GPS

   Op zoek naar een elektrische buitenboordmotor voor jouw elektrische boot? Met de Haswing Cayman B55 GPS heb je een ware topper te pakken. Deze elektromotor van Haswing is een boegmotor, wat inhoudt dat deze aan de voorkant van de boeg geïnstalleerd dient te worden. Een groot voordeel van de motor is dat deze een GPS-systeem bevat, zodat jij je ... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product

   Haswing Cayman B55 GPS

   Op zoek naar een elektrische buitenboordmotor voor jouw elektrische boot? Met de Haswing Cayman B55 GPS heb je een ware topper te pakken. Deze elektromotor van Haswing is een boegmotor, wat inhoudt dat deze aan de voorkant van de boeg geïnstalleerd dient te worden. Een groot voordeel van de motor is dat deze een GPS-systeem bevat, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het afdrijven van de visstek. Zo kan je al jouw aandacht op het vissen richten, ideaal!


   Bluetooth-verbinding Haswing Cayman B55 GPS

   Deze elektrische boeg motor navigeert volledig automatisch langs zowel nieuwe als eerder ingestelde waypoints (routepunten). De elektromotor bevat een nauwkeurig anker-GPS-systeem welke eenvoudig – via een Bluetooth-verbinding – te koppelen is een smartphone, tablet of Apple Watch. De GPS bedien je vervolgens gemakkelijk vanuit de Helsman app die zowel via de App store als Google Play te downloaden is.

   Elektromotor voor water- en vissport

   De Cayman B55 GPS is onderdeel van de brede lijn elektrische buitenboordmotoren van het merk Haswing. Alle elektromotoren van dit merk zijn licht en compact, zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien zijn de motoren van een goede kwaliteit wat zorgt voor jarenlang vaarplezier. De Cayman B55 is een boeg motor die traploos instelbaar is. Om deze redenen is de motor erg geschikt voor de water- en vissport. Het merk biedt naast elektrische buitenboordmotoren ook een uitgebreid scala aan originele accessoires en accu- en laadsystemen voor optimale prestaties.

   Meer informatie

   Zou je de elektrische boeg motor van Haswing graag bestellen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord, zodat jij de juiste keus maakt.

   Voldoet de Haswing Cayman B55 GPS niet aan jouw eisen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod elektrische buitenboordmotoren. Naast andere type elektromotoren van het merk Haswing verkopen wij ook fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren van de merken Minn Kota en Talamex.