Become a dealer?

Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Bootaccu's

   Koelkast, bootverlichting, navigatie-apparatuur, pompen en andere apparaten aan boord moeten allemaal van stroom worden voorzien. Hiervoor heb je een bootaccu nodig. Maar ook voor het starten van de motor heb je een accu nodig: een startaccu.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   45 Producten
   Allpa sport Accu 12V 200Ah

   Deliverytime

   329,02
     Allpa sport Accu 12V 70Ah

     Deliverytime

     144,39
       Accu schakelaar 100A 12V

       Deliverytime

       20,-
         Accu nautic 12V

         Deliverytime

         99,70
           Wilco Royal 12V/105Ah

           Deliverytime

           315,-
             Allpa sport Accu 12V 105Ah

             Deliverytime

             188,91
               Accu hoofdschakelaar

               Deliverytime

               36,75
                 Rebelcell 36V70 li-ion accu

                 Deliverytime

                 2.499,-
                   Wilco Royal 12V/165Ah

                   Deliverytime

                   459,-

                     Bootaccu's

                     Koelkast, bootverlichting, navigatie-apparatuur, pompen en andere apparaten aan boord moeten allemaal van stroom worden voorzien. Hiervoor heeft je een bootaccu nodig. Maar ook voor het starten van de motor heeft je een accu nodig: een startaccu. Bij Boottotaal vindt je betrouwbare bootaccu’s van bekende merken als Allpa, Vetus, Mastervolt en Rebelcell.


                     Bootaccu online kopen

                     Aan boord maken we steeds meer gebruik van huishoudelijke apparatuur om hetzelfde comfort als thuis te ervaren. Maar ook voor het navigeren op zee bestaan er steeds geavanceerdere elektronische apparaten. Om deze apparaten altijd en overal te kunnen gebruiken, heeft je een bootaccu nodig. Er bestaan veel soorten accu’s voor de boot. En ook de prijzen zijn zeer uiteenlopend.

                     Welke accu je nodig hebt hangt onder andere af van de apparaten die je eraan gaat verbinden. Wanneer de apparaten langdurig stroom nodig hebben, heb je een andere accu nodig dan wanneer de accu in één keer veel stroom moet afgeven, zoals bij een startaccu. Je hebt bij Boottotaal onder andere de keuze uit deep cycle accu’s, AGM accu’s en lithium accu’s. Bij de product details staan de specifieke eigenschappen aangegeven van elke accu.


                     Bootaccu: hoeveel amp
                     ère?

                     We leveren zowel bootaccu’s 12 volt als 24 volt. Daarnaast leveren wij accu’s met verschillende vermogens zoals 53 Ah, 60 Ah, 70 Ah, 105 Ah, 120 Ah, 200 Ah en meer. Hoeveel ampère je nodig hebt voor je bootaccu hangt af van het totaalverbruik van de (huishoudelijke) apparaten wanneer je deze op hetzelfde moment gebruikt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste accu? Neem contact met ons op voor specialistisch advies.


                     Levensduur bootaccu

                     Om de levensduur van je bootaccu te verlengen, is het belangrijk dat je hem nooit helemaal leeg laat lopen. Hierdoor kan de accu blijvend beschadigd raken. Maak daarom gebruik van een geschikte acculader en laad de accu(’s) helemaal op voordat je de boot in de winterstalling legt.

                     Heb je nog vragen over de bootaccu’s? Neem gerust contact met ons op.