Menu
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt!

  Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

  Bootaccu's

  Koelkast, bootverlichting, navigatie-apparatuur, pompen en andere apparaten aan boord moeten allemaal van stroom worden voorzien. Hiervoor heeft u een bootaccu nodig. Maar ook voor het starten van de motor heeft u een accu nodig: een startaccu.... Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  41 Producten
  Wilco Royal 12V/105Ah
  € 315,-
  Accu hoofdschakelaar
  € 33,75
  Accu nautic 12V/60A
  € 86,50
  Accuklem set
  € 5,90
  Stel accuklemmen
  € 23,30

  Bootaccu's

  Koelkast, bootverlichting, navigatie-apparatuur, pompen en andere apparaten aan boord moeten allemaal van stroom worden voorzien. Hiervoor heeft u een bootaccu nodig. Maar ook voor het starten van de motor heeft u een accu nodig: een startaccu. Bij Boottotaal vindt u betrouwbare bootaccu’s van bekende merken als Allpa, Vetus, Mastervolt en Rebelcell.

   Bootaccu online kopen

  Aan boord maken we steeds meer gebruik van huishoudelijke apparatuur om hetzelfde comfort als thuis te ervaren. Maar ook voor het navigeren op zee bestaan er steeds geavanceerdere elektronische apparaten. Om deze apparaten altijd en overal te kunnen gebruiken, heeft u een bootaccu nodig. Er bestaan veel soorten accu’s voor de boot. En ook de prijzen zijn zeer uiteenlopend.

  Welke accu u nodig heeft hangt onder andere af van de apparaten die u eraan gaat verbinden. Wanneer de apparaten langdurig stroom nodig hebben, heeft u een andere accu nodig dan wanneer de accu in één keer veel stroom moet afgeven, zoals bij een startaccu. U heeft bij Boottotaal onder andere de keuze uit deep cycle accu’s, AGM accu’s en lithium accu’s. Bij de productdetails staan de specifieke eigenschappen aangegeven van elke accu.

  Bootaccu: hoeveel ampère?

  We leveren zowel bootaccu’s 12 volt als 24 volt. Daarnaast leveren wij accu’s met verschillende vermogens zoals 53 Ah, 60 Ah, 70 Ah, 105 Ah, 120 Ah, 200 Ah en meer. Hoeveel ampère u nodig heeft voor uw bootaccu hangt af van het totaalverbruik van de (huishoudelijke) apparaten wanneer u deze op hetzelfde moment gebruikt. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste accu? Neem contact met ons op voor specialistisch advies.

  Levensduur bootaccu

  Om de levensduur van uw bootaccu te verlengen, is het belangrijk dat u hem nooit helemaal leeg laat lopen. Hierdoor kan de accu blijvend beschadigd raken. Maak daarom gebruik van een geschikte acculader en laad de accu(’s) helemaal op voordat u de boot in de winterstalling legt.

  Heeft u nog vragen over de bootaccu’s? Neem gerust contact met ons op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »