Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je goed uitgerust het water op!

   Neem gerust contact op met een van onze specialisten via 0418-514018!

   Teleflex

   Teleflex Marine

   Teleflex Marine is de toonaangevende wereldwijde leverancier van OEM- en aftermarketproducten en -accessoires voor de pleziervaart en aanverwante markten. Wereldwijd worden de producten verkocht onder de merknamen Sierra, Shields, SeaStar, BayStar, Detwiler, Xtreme, Prime Line en Proheat. De producten van dit merk worde... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten

   Teleflex

   Teleflex Marine

   Teleflex Marine is de toonaangevende wereldwijde leverancier van OEM- en aftermarketproducten en -accessoires voor de pleziervaart en aanverwante markten. Wereldwijd worden de producten verkocht onder de merknamen Sierra, Shields, SeaStar, BayStar, Detwiler, Xtreme, Prime Line en Proheat. De producten van dit merk worden erkend vanwege hun kwaliteit, betrouwbaarheid en technische innovatie. En het wordt nog mooier. Je kunt je nieuwe Teleflex stuursysteem, Teleflex stuurkabel of andere Teleflex producten gemakkelijk bestellen bij Boottotaal. Je bent zeker van producten van een hoogwaardige kwaliteit én van een goede service. Bestel je Teleflex producten vandaag nog bij Boottotaal!


   De Teleflex producten van Boottotaal

   Bij Boottotaal streven we ernaar dat al onze klanten goed uitgerust en uiteraard veilig het water opgaan. Hierdoor staat de kwaliteit van onze producten voorop. Hiernaast vinden we het erg prettig als de klant een werkelijke glimlach op zijn of haar gezicht krijgt bij die eerste meters op het water. Hiervoor zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten nodig, maar is het ook van belang dat de service van onze kant goed zit. Je Teleflex aankoop bij Boottotaal staat dus garant voor kwaliteit én service en zeg nou eerlijk: dat is toch alles wat je nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van je volgende moment op het water?


   De verschillende Teleflex producten van Boottotaal

   Bij Boottotaal kun je kiezen voor veel verschillende producten van het merk Teleflex. Zo kun je een Teleflex stuursysteem aanschaffen dat een vermogen heeft tot maar liefst 55 pk. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Teleflex stuurkabel of een Teleflex gaskabel CC330. Bij alle producten van dit merk mag je ervan uitgaan dat de kwaliteit goed is en je zich dus nooit zorgen hoeft te maken over het functioneren van deze producten. Komt je er op de één of andere manier niet helemaal uit? Geen zorgen, neem dan gerust contact op met onze specialistische medewerkers. Heeft je per ongeluk het verkeerde product besteld of bevalt je product niet helemaal? Ook retourneren is bij Boottotaal geen enkel probleem!

   Vragen over Teleflex producten van Boottotaal?

   Vanzelfsprekend staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen bij de keuze van de juiste Teleflex producten. Mail ons via [email protected] of bel ons met je vraag. Wij helpen je natuurlijk goed uitgerust het water op. Ook voor advies en onduidelijkheden kunt je bij de specialistische medewerkers van Boottotaal terecht!

   Je Teleflex producten kopen bij Boottotaal

   Als je je nieuwe Teleflex stuursysteem, Teleflex stuurkabel of ander Teleflex product op onze website heeft kunnen vinden, kunt je deze vervolgens eenvoudig bestellen. Voeg je producten toe aan je virtuele winkelmandje en reken deze af. Ons team komt dan meteen in actie en doet er alles aan om je nieuwe Teleflex producten spoedig bij je te bezorgen. Betaalt je liever achteraf? Ook dat is geen probleem bij Boottotaal! Voor vragen en advies kunt je altijd onze specialistische medewerkers benaderen. Samen komen we overal uit!